Forumet - Peace and löv 2013, dela tält med mig hörrni!

Peace and löv 2013, dela tält med mig hörrni!

1114 0 11
Om det nu är någon som planerar såhär långt innan det är dags...Då har jag visst blivit antagen som funktionär på peace and love i sommar men jag har ingen riktig koll på vilka som ska dit (ingen utav mina irl-vänner ska det, vad jag vet), än mindre vem man kan sova med.

Har pratat lite med två umare men det var osäkert om det skulle finnas plats, tackar antagligen ja i vilket fall som helst men det är ju alltid skönt att veta att man får sällskap och någon annan kanske vet säkert [blush]

Jag är jättesnäll, äger ett tält tror jag, är inte jobbig och tar inte jättemycket plats när jag sover Dold text: men rullar in i folk ibland pga ligger gärna nära men det är bara att putta bort mig om det är omysigt. Låter jättebra va!

Om någon vill och vågar är det bara att pma eller hojta till här eller så [cute]


Ni får skriva här även om ni inte vill dela tält pga kul att veta vilka som ska dit.

Spana också in:

Åh va skoj att du ska dit!
Tyvärr kommer jag jobba med annat under den veckan, men kanske tar mig dit en sväng på fredagen och under helgen. Får se hur jag gör.

Men, se till att gå med i funktionärsgrupper på fb! Det kan finnas fler i din sits.
Dela inte med nån farlig jävel bara!! Var försiktigt! (Fast tror de flesta är mycket snälla)
penja:

Åh va skoj att du ska dit! Tyvärr kommer jag jobba med annat under den veckan, men kanske tar mig dit en sväng på fredagen och under helgen. Får se hur jag gör. Men, se till att gå med i funktionärsgrupper på fb! Det kan finnas fler i din sits. Dela inte med nån farlig jävel bara!! Var försiktigt! (Fast tror de flesta är mycket snälla)


Jaaa, det blir nog roligt tror jag!

Mm har gjort det! Men nervöst med helt okända människor [blush]. Haha jadå, jag ska inte kontakta skummisar.