Forumet - Politik gör mig så apatisk :(

Politik gör mig så apatisk :(

1009 0 19
M och S är rena maktpartier.
V är så skrattretande dåliga så det inte är kul. (vilket gör mig lite ledsen i ögat)
SD och KD är idioter, fast av olika anledningar.
FP och C är naiva liberaler, som lämnar walkover på alla svåra beslut till konservativa krafter. 
MP är bra, men deras ideologi är i grunden att man vill undvika en dystopi. Och man är nog det mest elitistiska partiet.
F! är bra, men man struntar blankt i sexarbetare, drogmissbrukare och man tenderar ibland att bli moralistiska vad gäller sex. Men F! känns ändå som det som är bra med S, där då SD är det som är dåligt med S.
PP är bra, men man menar att man är humanister, vilket inte stämmer så man har inte riktigt mognat ideologiskt skulle jag vilja säga. Samt att man har väldigt många engagerande som ser internet primärt från ett teknologiskt perspektiv, och bortser från de mer intressanta och revolutionerande sociologiska dimensionerna. 

Så har inte PP, MP och F! så mycket inflytande som man hade önskat att de haft över Svensk optionsbildning och lagstiftning. 


Gör politik er också apatiska ibland? Vad beror det på? Håller ni med mig i mina påståenden? 

Spana också in:

Var nära att hålla med då jag insåg att när det gäller just det ämnet brukar jag inte vara så apatisk. Men jag fördjupar mig heller inte - dock har jag tidigare gjort det, så att hålla sig hjälpligt uppdaterad är inte svårt. Inser nu medan jag skriver att jag inte är så apatisk, just, men jag hade nog gärna varit det

mynona: Var nära att hålla med då jag insåg att när det gäller just det ämnet brukar jag inte vara så apatisk. Men jag fördjupar mig heller inte - dock har jag tidigare gjort det, så att hålla sig hjälpligt uppdaterad är inte svårt. Inser nu medan jag skriver att jag inte är så apatisk, just, men jag hade nog gärna varit det
varför skulle du vilja vara apatisk?