Forumet - Portkoder i Hudiksvall.

Portkoder i Hudiksvall.

327 0 30
Hej igen!
Nu är det så att jag söker portkoder till främst Höghusen på Jakobsbergsgatan i Hudiksvall. Där höghusen har renoverats och fått nya hissar. Vissa hus är fortfarande orenoverade. Så jag måste dit och filma. Man kan ju vänta tills nån går in/ut. men det blir lite drygt med längden.

Vill även ha till fler adresser med hiss i Hudiksvall. Och snälla posta inte koder till andra städer en just Hudiksvall. Och skicka gärna koderna i ett PM, så slipper obehöriga få tagi dom.

Mvh/HaroldLowe12,

Spana också in:

hej, finns en tjej som heter sara sarasson, hon bor på S:t eriksgatan 7, jag förföljer inte henne. iaf; jag skulle behöva portkoden till s:t eriksgatan sju, jag tänker inte förfölja sara utan filma några hissar. Man kan ju vänta tills nån går in/ut. men det blir lite drygt med längden.
värdeuppgift:

hej, finns en tjej som heter sara sarasson, hon bor på S:t eriksgatan 7, jag förföljer inte henne. iaf; jag skulle behöva portkoden till s:t eriksgatan sju, jag tänker förfölja sara utan filma några hissar. Man kan ju vänta tills nån går in/ut. men det blir lite drygt med längden.


[bigcheers]
haroldlowe12:

Skicka Pm,et du skulle skicka igen snälla:)


Alltså, jag gjorde det. Men det kan inte ha kommit fram. Har du kollat om du har typ någon knut på datakabeln eller så? [shake]

haroldlowe12:

jag är bara hissintresserad


Hade jag kunnat någon portkod i Hudiksvall så hade jag lätt givit den till dig och sedan kommit dit bara för att få se dig åka upp och ned i en hiss i en kvart. [bigsmile]