Forumet - Post-oskuld

Post-oskuld

865 1 17

Spana också in:

Att döma av det som har skrivits här verkar man ju som oskuld inte direkt ha missat något. 
Men klart att det lätt kan bli en stressig och orolig situation, framförallt när man sedan länge har passerat 20 och många andra i ens egen ålder haft sitt första redan för 10 år sedan. 
Och jag förstår oron hos dom som är i tonåren, som i sig kan vara en orolig tid... Och vännerna runtomkring förlorar sina oskulder. 

Men varför oroa sig egentligen? Det kommer när det kommer för alla, inget man behöver stressa fram.

Armagedon: Och jag förstår oron hos dom som är i tonåren, som i sig kan vara en orolig tid...


Armagedon: ramförallt när man sedan länge har passerat 20 och många andra i ens egen ålder haft sitt första redan för 10 år sedan.
Du gör ju inte det hela bättre genom att lägga upp det sådär.. Hur tror du att andra oskulder i din egen eller äldre åldrar känner nu? :))


S3ON:

Du gör ju inte det hela bättre genom att lägga upp det sådär.. Hur tror du att andra oskulder i din egen eller äldre åldrar känner nu? :))

Just för att:
Armagedon: Men varför oroa sig egentligen? Det kommer när det kommer för alla, inget man behöver stressa fram.
Lite uppmuntrande ord på slutet där, samt lite inledningsvis:
Armagedon: Att döma av det som har skrivits här verkar man ju som oskuld inte direkt ha missat något. 
;-) 
ok superpojken, jag förstår det som att din idé med den här tråden var att vara gullig och avdramatisera. poängen är den att du inte alls gör detta utan istället försöker förneka att ha sex första gången skulle vara något spännande och betydelsefull händelse i mångas liv. förvisso som med mycket annat är det ju mycket mer betydelsefullt och spännande innan det händer.

om man aldrig har haft sex kanske det inte handlar lika mycket om att "tillfredsställa sina sexuella behov" som att "göra något man aldrig gjort som verkar positivt".


"han pissar ju bara på dom" - thlktN
Tyckte inte det kändes som en stor grej, varken innan eller efter första gången. Precis efter är det ju nice för man är tillfredsställd och whatnot, lite som att man fått klia på ett myggbett som stört en ett tag, men den känslan försvinner ju typ på en gång sen och så är allt tillbaka till det normala.