Forumet - Riddles Tråden

Riddles Tråden

351 0 1
Skriv Gåtor brääh 

Skit it att de är gamla kbk lr nåt 

Den som redan vet, listar ut eller Googlar först vinner juh eftersom att det blir spoilat sen

Om du vill vara snäll kan du skriva svaret segnälkab eller ndd oɔɥ uǝɹ
http://www.upsidedowntext.com

Du är instängd i ett rum med två dörrar och två fåglar, fåglarna kan tala, en dörr leder till himmelen och den andra till helvetet, den ena fågeln ljuger alltid och den andra talar alltid sanning. Haken är att du vet inte vilken dörr som är vilken och inte vilken fågel som är vilken, fåglarna vet vilken dörr som leder vart. Så fort du öppnar en dörr är du fast där. Du får en fråga på dig, vad ska du ställa för fråga för att lista ur vilken dörr du ska öppna?

Sture gick in på en bar och frågade efter vatten, bartendern drog upp en pistol och rikta den emot honom, Sture tacka och lämna, varför? 

Sture var på party och hällde is och dricka i sitt glas, han var väldigt törstig och svepte den. Dagen efter så fick Sture ett samtal om att alla på festen hade dött, den var förgiftad.Hur kunde han överleva när han drack samma dricka? 

Spana också in:


Riddler: Du är instängd i ett rum med två dörrar och två fåglar, fåglarna kan tala, en dörr leder till himmelen och den andra till helvetet, den ena fågeln ljuger alltid och den andra talar alltid sanning. Haken är att du vet inte vilken dörr som är vilken och inte vilken fågel som är vilken, fåglarna vet vilken dörr som leder vart. Så fort du öppnar en dörr är du fast där. Du får en fråga på dig, vad ska du ställa för fråga för att lista ur vilken dörr du ska öppna?
Stryp den ena fågeln för att visa den andre att det är bäst att tala sanning oavsett vilken idiosynkrasi den än lider av

Riddler: Sture gick in på en bar och frågade efter vatten, bartendern drog upp en pistol och rikta den emot honom, Sture tacka och lämna, varför?
För att det är vad man gör när någon ogillar vad du säger nog för att dra vapen

Riddler: Sture var på party och hällde is och dricka i sitt glas, han var väldigt törstig och svepte den. Dagen efter så fick Sture ett samtal om att alla på festen hade dött, den var förgiftad.Hur kunde han överleva när han drack samma dricka?
Det var motgift i isen