Forumet - Riktigt kär och ledsen.....

Riktigt kär och ledsen.....

719 0 5
Jag har träffat en tjej som jag känner är den rätta osv vi brukar kalla varandra för söta saker ibland osv men nu den senaste tiden känner jag att vi glider ifrån varandra vilket gör mig ledsen vi har pratat i telefon och sms osv men när jag inte skriver med henne blir jag ledsen/deprimerad jag vet inte vad jag ska göra, jag blir så ledsen när det tar lång tid för henne att svara på mina sms osv jag vet att många tkr hon ser bra ut osv och det stör jag mig på och hon har några barndomsvänner som är killar vilket gör mig lite rädd att det kan spricka men jag vill verkligen ha henne och eftersom vi båda skriver söta saker till varandra så vill jag inte att det ska spricka men förstår inte riktigt varför vi glider isär med tiden när vi skriver varje dag
Men ni ses ganska ofta? Och hon kan även ha varit den som tagit steget till att fråga om att ses? Om något, så tycker jag du borde ta vara på chansen ni får ses då om någon vecka och tala med henne om saken! Det är det enda rätta. Och där kan du även få svar på hur starkt och betydelsefullt hon ser på eran relation! Lycka till. 
Och kärleken är bra confusing, och damer desto mer.. så jag hoppas att denna jänta är god,
för du låter som en snäll kille och det finns det snålt om! YO.

Spana också in:


froggygog: Men ni ses ganska ofta? Och hon kan även ha varit den som tagit steget till att fråga om att ses? Om något, så tycker jag du borde ta vara på chansen ni får ses då om någon vecka och tala med henne om saken! Det är det enda rätta. Och där kan du även få svar på hur starkt och betydelsefullt hon ser på eran relation! Lycka till. 
Och kärleken är bra confusing, och damer desto mer.. så jag hoppas att denna jänta är god,
för du låter som en snäll kille och det finns det snålt om! YO.
Det hoppas jag med tack så mycket för hjälpen ! :)