Forumet - Ringa gratis utomlands

Ringa gratis utomlands

570 0 2
Heyhey!

Och ja jag vet jag är en väldigt lat människa just nu som inte letar runt här på forumet men jag har verkligen spenderat hela min morgon med det här problemet. Jag har sökt överallt men hittar inget som verkar bra nog. Dessutom vill jag har specifik hjälp med mitt problem så därför väljer jag att göra en egen tråd!

Mitt problem är följande: Jag vill ringa till en person i Wales (Storbritannien) och kunna göra detta gratis. Problemet dock är att han är en BlackBerry ägare och jag är en Iphone ägare och det verkar som dessa två företag är något av rivaler.

Iphone i mina ögon är helt klart bättre då vi kan ha Skype och Viber som gratisfunktion för att ringa gratis över hela världen enkelt via telefonen. Dessvärre har dessa applikationer inte släpps för Blackberry än vilket suger väldigt hårt. Det finns dock gratis funktioner för Blackberry men många utav dessa verkar bara gälla för Blackberry ägare.

Jag undrar nu om det finns bra applikationer därute (Obeorende vilket telefon du har) som ger dig möjligheten att ringa gratis? Skulle vara väldigt tacksam för svar!
Måste det vara i form av en mobilapplikation? Annars kan ni använda Google Talk. Det finns visserligen som applikation i både Blackberry och iPhone, men de stödjer inte röstkonversationer - så vitt jag vet (Google Voice fanns till iPhone, men apple blockerade det. Blackberry vet jag inte). Däremot kan ni använda en vanlig sketen webläsare, och mobilerna som mikrofon, om ni nu känner för det.