Forumet - Röka vanligt papper?!

Röka vanligt papper?!

8172 0 17
Har en polare som inte har råd att röka vanliga cigg utan tar en bit A4-papper och rullar till en cigg och röker. Jag vet ingenting om hur farligt det är så jag kan inte säga till honom riktigt. Är det någon som vet om det är farligt? Alltså jag vet att rök i sig inte är bra att få i sig, men ett A4-papper? 

Spana också in:


TTLOVER: Han säger typ att han inte vill bli beroende av nikotinet så han viker ett A4-papper typ..
varför skulle han inte bli beroende av nikotin för att han använder annat papper
eller menar du att han enbart röker papper?
Det är mer efterblivet än att röka tobak i sådana fall, slita på lungorna helt i onödan
E-cigg är tydligen 10gg farligare än vanliga cigaretter har jag läst i tidningen som några forskare hade kommit fram till.

Om din kompis bara röker papper så kan du säga till honom att hans lungor kommer bli allt sämre med tiden och att han förmodligen kommer behöva förtidspensionera sig och få ännu mindre pengar i pension och leva som fattigpensionär.
Sen kan han ju byta lungor men det kostar ju också så det bekostas ju av staten och då man inte ens förtjänar nya lungor egentligen. Mest av allt så förstör han enbart för sig själv och om han nu är fattig så borde han strunta i att röka och göra bättre saker och investera de sparpengar han har i vettiga saker.
Men tanke på alla tusentals gifter som finns i en cigarett och blekmedel som det finns i vitt papper så skulle jag säga att röka papper är "bäst". . Dock så är frågan förhandlingsbar. Men jag ser bara "fördelar" om man kan kalla det det istället för att röka tobak.