Forumet - Så här blir man miljardär som jag.

Så här blir man miljardär som jag.

6312 0 59
Så här blir man miljardär som jag.
Istället för att köpa möbler så tar ni gratis via blocket. Genom att skriva bortskänkes på sökrutan då dyker det upp massvis med gratis saker som bortskänkes.

Istället för att bo sambo, skaffa barn, skaffa flick/pojkvän, bo med sin familj. Att bo med sin familj ska ni göra endast om det är gratis eller kostar ca 2000 kr i månaden. Det ni istället ska göra är att bo i egen bostad eller hyra i 2a hands ett rum som är billigt. Om ni nu bor i 1a kontraktslägenhet så kan ni hyra ut bostaden till någon annan och där med få tillbaka nästan hela hyran. Eftersom bostaden är möblerad och utrustad med saker som tv, bredband, telefoni osv. Allt detta är också gratis. Telefoni är ip, tv via en box som sänder dina föräldrars eller företagets tv gratis och du slipper betala licens och betalkanaler. Nu är frågan varför denna person som hyr in hos dig ska betala för något som är gratis.

Saken är den att tekniken, start avgifterna, uthyrningen kostar soklart.

tidningar osv behöver ni inte köpa sånt kan man läsa gratis i biblioteket, via nätet, osv. Kläder ska ni köpa en gång om året på extrem rea.

Att jag köper kläder en gång om året ca 2 par byxor och 3 par tröjor gör jag inte för pengar bara och det gjorde jag aldrig för pengarnas skull i huvudtaget från början. Utan det gör jag för att jag spar tid och tycker det är onödigt att köpa ofta och byta ständigt kläder när man ändå kan tvätta de varige dag eller varannan dag.

Att åka till och från jobbet gör ni med hjälp av en elektronisk mopedbil eller moppe. Då kostar endast batteriet som måste bytas ut och som man kan önska sig på födelsedagar, julafton osv.

Mat, batteri, hygienartiklar, kläder sånt kan man önska sig. 2-3 gånger om året. Men en viss del får man stå för själv. Men sont är från fall till fall.

Jag personligen använder endast 1 halv liter shampo om året och inget annat. Inte för att snåla men det bara behövs så mycket, jag använder även mycket tvål istället.

Sedan så ska ni placera pengar i fonder osv och vara aktiva med att köpa och sälja för att då kan ni få en avkastning på minst 30%

Att resa osv ser jag ingen valuta i och darför har jag aldrig rest. Där sparar man också mycket.

investera i bostäder hyr ut ett andra lägenhet som är möblerad och i 2a hands så att ni även där håvar in lite pengar.

Att köpa ständigt tekniska prylar är bara onödigt när det ändå kommer bättre och bättre. Även sont är en investering i sig. Det är bra att läsa om hur det blir och går för tekniken osv så att man vet att man inte behöver köpa onödiga prylar osv.

Fast igenkligen är det liten skillnad mellan mig och er. På grund av att jag har en annorlunda livsstil och syn på människor. Jag har en aktivitetsersättning som ligger på ca 10 000 kr och som jag får samtidigt som min arbetslön när jag har den i vilande läge. Vilket betyder att man kan visstids jobba i upp till 2 år och samtidigt få aktivitetsersättning. Jag är asocial och ser ingen valuta i att träffa folk.

Av min erfarnhet från mina syskon och andra och mig själv så har folk ingenting att komma med. Tvärtom så är det man själv som måste förse de med valuta i form av kunskaper och tips.

Dessutom så lever har jag aldrig testat röka, dricka, snusa osv. De gånger jag fått jobb så låg de i samma förort som jag bor i. Darför slipper jag åka med något också.

Allt jag har är liksom sont jag fått gratis eller hittat gratis via blocket osv.

Dessutom för att både få en arbetslön och en annan inkomst så kan ni starta ett företag med en anställd som skjöter uppgifterna.

Lägg ut 10 till 15 tusen i månaden med en avkastning på ca 30% i 50 år med ett likadant liv som mig så blir ni miljardärer.

och då har jag inte räknat med aktivitetsersättningen och företag in och ändå kommer ni att bli miljardärer. Skall ni resa så gör ni det i affärsmässiga samanhang. Exempelvis om ni hittar ett företag med hög omsättning lika hög som i sverige men samtidigt skatte fritt nästan då ska ni resa. Köp en villa i sverige som ökar i pris samtidigt som du slipper skatt eftersom den är registrerad i ett skattebefriat land.

Allt är 100% gratis i ert liv.

Det klart det finns brott att göra vilket jag inte använde för att nå mina mål som att kopiera sl kortet och slinka igenom gratis i tunnelbanan, snatta tvål och toapapper ifrån olika företag, bibliotek osv. Skattefuska med hjälp av målvakter.

För er som säger att det är lättare att köpa en lott säger jag bara att så kanske är fallet för er eftersom ni inte kan leva ett likadant liv som jag. Vilket jag gjorde från början för lugnets och avkopplandets skull.

Spana också in:

Hej
Det liv jag beskrev är inte att jobba hårt. Utan man tänker om. Dessutom så är det ett lättare liv än ett normalt. För att ett normalt liv kräver arbete och tid genom att resa i onödan, handla i onödan osv.

Frågan på vad jag ska göra med pengarna är svaret. Att jag ska använda de till försäkring, investering, förökning av pengar, säkerställa olika ting, kontrollera till viss del olika instanser och stödja de.

Alltså jag ska använda pengarna till något större, mera viktigare, säkrare saker i och med att jag har mer pengar och kan leva säkrare genom att få pengar att växa säkrare osv. Än vad man får till att slösa de.

På tal om att inte välja att bo med någon eller bilda något familje eller binda förhållanden. Så kommer jag att istället leva med någon som i sin tur lever nästn gratis hos mig som sälskap och som en laglig piga. Som städar, lagar mat osv, i utbyte mot att pigan får använda allt i min bostad som i sin tur är 100% gratis. Dessutom kan hon få en viss ersättning ändå. Detta gynnar bara min ekonomi då jag får mer tid till affärer.

Dessutom kan jag anställa en högutbildad läkare till piga ifrån utlandet som exempelvis mitt hemland. Vilket då medför att jag lever i en säkrare sits än någon som lever i ett fårhållande eller med en familj, eftersom jag har en kompetent läkare närvarande ständigt.

Det är också ett problem för er att ni kan inte ryska vilket är ett plus när det gäller att få billig arbetskraft för både privat bruk hemma och för affärsmässigt bruk. Men det är bara bonus med den beskrivning jag givit så blir ni ändå miljardärer.

Att köpa en moppe eller mopedbil kan man göra extremt billigt genom att kompletera begagnat, födelsedagspresent, julklappspresent, lägga till egna pengar till en viss del, räkna ut ekonomiska vinster i i samband med tiden i förhållanden till dina investeringar och affärsmässiga samanhang. Med aktier, transporter av bortskänkta föremål, förhandlingar osv.

Jag sa inte att man ska önska sig mat till 100% jag sa att man ska kompletera alla förmåner till att sänka matpriset dramatiskt.

Jo faktiskt att leva med enbart pengar och sedan dö är mycket viktigare än att slösa på grund av alla dessa orsaker jag nämt. Dessutom så får du ta del av mycket teknik ändå i form av att det ger sen valuta. Exempelvis färd, affärer, köp och sälj osv.

Jag har levt så till en början men inte för pengars skull. Utan för att jag vill ha ett lugnt avslappnande liv pallade inte med att resa hit och dit, sitta i krogen med syrran och snacka om massa värdelöst skit, träffa folk som inte har något att komma med och som bara snackar skit och som är tråkiga och inte kan något.

Det verkar som att jag ger valuta till andra genom att vara social och träffa folk genom att tipsa och snacka om sånt de kan ta fördel av. Darför har jag bestämt mig för att lämna det korkade folket och sociala livet och istället söka mig ett socialt liv med likasinnade till en viss del åtminstonde när det gäller affärer, framtiden, värderingar osv och detta sker sällan kan jag bara säga.
darioo:

Att åka till och från jobbet gör ni med hjälp av en elektronisk mopedbil eller moppe.


Då måste man faktiskt köpa en sådan också. Och det är inte gratis, sen att man kanske tjänar på det...

darioo:

Mat


Önska sig mat, jo precis. Jag fyller inte år varje dag.

darioo:

Att resa osv ser jag ingen valuta i och darför har jag aldrig rest. Där sparar man också mycket.


Nej, för om ens enda syfte här i livet är att ha pengar, då skulle jag inte heller rest.
Men en del kanske vill ha upplevelser också. [rolleyes]
darioo:

mycket tvål istället.


Och glöm inte att köpa all tvål du kan behöva dom närmaste 40 åren samtidigt direkt från fabrik i Syrien: på det sättet tjänar du lätt en femtiotusen.
Tvål håller sig nämligen bra över tid, men det gäller bara att ha någonstans att förvara allt.

darioo:

Skattefuska med hjälp av målvakter.


Glöm inte att göra dig själv till religiös ledare över en mindre församling (där kan din familj komma till nytta, om inte annat), då kan du nämligen spara pengar under din kyrkas namn och slippa skatt. Sen gäller det att vara lite övertygande, men tro mig, det lönar sig.

darioo:

De gånger jag fått jobb så låg de i samma förort som jag bor i. Darför slipper jag åka med något också.


Tips är att starta eget på internet för att sälja allsköns produkter: På det sättet slipper du lämna huset, och har möjlighet att kontrollera hur mycket du tjänar (genom att utöka försäljningen osv.)

Dold text: Och för alla som inte orkar göra allt detta så är det något lättare att lära sig spekulera i aktier, vilket ger en liknande förtjänst aningen snabbare.
Du är invandrare ser jag..rullstolsbunden?

alltid kul att höra om hur mycket ni moochar:P

iaf Joo du har rätt med det mesta där, dom flesta man känner ÄR idioter
när det gäller att tänka ekonomiskt så därför ska man aldrig fråga någon om tips och sådant...

när det gäller lägenhet så kan man ansöka om soc,
kläder köper man från second hand vartannat år,
det finns ett antal olika bidrag man kan ansöka om som du inte nämnt,
Att resa och träffa människor Är också onödigt om detta kostar för mycket..
fösäkringsbedrägerier.. det finns tonvis med saker man kan göra.

Fan att jag är så ung...men om bara ett par år ska ni se hehe[cool]
ojjjj du var kvinna också, disregard of that yer honor..

Du är inte på samma intellektuella nivå som jag hehe, kreativiteten och drivkraftigheten är starkare hos oss killar, det är exakt med såna här grejer som tex att spara pengar som ni är så jääävla underlägsna oss..

Det är inte värt att spara pengar om man inte tänker använda de till någon affärsidee av något slag, vilket jag tänker. Det finns tonvis med ideer jag besitter jag vet var man får tag på billig hemelektronik utomlands har inget sparkapital dock..