Forumet - Säkert sex utan kondom?

Säkert sex utan kondom?

1779 0 40
Som rubriken lyder min fråga, är det möjligt att ha säker sex utan kondom? Jag nämligen avskyr kondomer även om jag vet att utan kan man ångra sig, för kondom tar bort det mesta av känslan under sex.

Detta är väldigt frustrerande och kommer inte på en lösning till detta problem. Någon som känner till en? Man vill ju inte ha oskyddat sex för jag vet konsekvenserna, emellertid vill jag gärna ha sex som jag kan njuta av också..

Ingen här som råkar ha expertis inom detta ganska vanliga område? ;)

Spana också in:

vamos_rafa:

jag vill djupt tacka alla för de jätteseriösa och HÖGST hjälpsamma svaren, var hade jag varit utan ER? [love]


okej jag var fkaitkst seriös på första inlägget. kom igen nu. du är 19 bast. vad tror du? det är aldrig säkert!! kondom må vara oerhört obekvämt, men å andra sidan slipper du aidzz! Dessutom kommer det små bebisspermier innan den ritkiga stora satsen kommer, och såvvida inte du vill ha en unge, så föreslår jag att du alltid har nån kondom i plånkan eller helt enkelt skiter i att knulla och väntar till äktenskap. deal?
Mjälte:

okej jag var fkaitkst seriös på första inlägget. kom igen nu. du är 19 bast. vad tror du? det är aldrig säkert!!


Suck.Jag vet att det aldrig är helt säkert och eftersom jag har väldigt hög sexdrift så är celibatliv inte ett alternativ[cute]..Gillar tjejer för mycket tydligen [badgrin]

jag vet ju att generellt finns det inget sätt att ha sex utan kondom och ändå vara skyddad, men jag tänkte jag skulle höra mig för om någon här har någon erfarenhet som jag INTE känner till...men kanske en hopplös fantasi..