Forumet - Saknar min vän.

Saknar min vän.

1506 0 15
Jag har en vän som har varit en stor del av mitt liv men som nu på senare tid har nästan försvinnut helt och hållet från mitt liv..hon värkar inte se problemet och typ håller på att glömma mig känns så konstigt och när jag skriver något långt om att jag saknar hemne så värkar hon inte fatta det. Vad ska jag göra?

Spana också in:


Avregistrerad: Jag har en vän som har varit en stor del av mitt liv men som nu på senare tid har nästan försvinnut helt och hållet från mitt liv..hon värkar inte se problemet och typ håller på att glömma mig känns så konstigt och när jag skriver något långt om att jag saknar hemne så värkar hon inte fatta det. Vad ska jag göra?
Jag hade en vän som var både min och min systers vän, men hon börja i samma skola som mig så vi umgicks mer då, än tidigare. Vi accpeterade henne när hon berättade att hon hade en diagnos, och efter det så började jag och hon bråka om massa onödiga saker, som ledde till att hon sa att vi hade växt ifrån varandra. Det roliga var ju att hon sa inte nej till att träffas, var väldigt osäker på det mesta och skyllde på att hon kände sig tvingad av att vara med mig...så jag tror nog vår vänskap rann ur sanden lite, men hon vågade nog inte säga det, så tillslut frågade jag om hur det var för hon skrev liksom jättelånga texter om hennes liv, men jag fattade liksom inte vad hon ville, hon upprepade bara samma sak helatiden. Så det var jobbigt att ha en sån vän som bara var osäker helatiden, så vad man än gjorde bättreän henne så började man alltid bråka. Det kunde vara en sån löjlig grej att jag sprang fortare än henne...Man orkar inte tillslut ha en sån vän.