Forumet - Saknar mitt ex :(

Saknar mitt ex :(

1946 1 12
Jag och mitt ex gjorde slut i början av hösten 2011 och hade kontakt med varandra hela hösten i hopp om att bli tillsammans igen. Sen i Julas blev han ihop med en annan tjej som är 97a, han är 93a och vi bestämde oss för att bara vara kompisar och det har gått sådär, ibland har vi bråkat. Jag har försökt att få våran vänskap att hålla och för två veckor sen så skrev jag till honom på sms och sen senare på dagen på Skype och han blev skit sur på mig för att jag inte låter han ha ett eget liv, jag hade då inte hört av mig till honom på tre dagar. Så vi började bråka och han tog bort mig från Skype och Facebook. Nu är det så att jag saknar honom så himla mycket, vill ha tillbaka honom som kompis.
vad ska jag göra? Några tips?

Tacksam för svar.

Spana också in:

det är inte ovanligt att inte vilja va kompis med sitt ex. Hör han sällan av sig och när han väl hör av sig säger att ud kväver honom och han vill ha ett eget liv, ja, då är nog inte han upplagd för att ni ska bli bffs tillsvidare. Låt honom va tills du gått vidare (och så fancy kan han inte vara att du måste ta kontakt med honom när du är over him)
j0h4nna:

Jag har försökt att få våran vänskap att hålla


Det är väldigt svårt att fortätta vara kompis med ett ex när man fortfarande har känslor kvar. Jag rekommenderar dig att sluta ha kontakt med honom (inte ens lite) på typ 1-2 år, sysselsätt dig med annat. Efter några år har du gått vidare och har kanske en ny pojkvän. DÅ kan ni ha en normal vänskapsrelation. Förutsatt att ni båda har kommit över varandra.

j0h4nna:

han blev skit sur på mig för att jag inte låter han ha ett eget liv


Han har ett nytt liv, men en ny tjej. Ja, verkligheten suger, verkligheten gör ont. Men snart är det du som har ett nytt liv med en ny kille. Det är ju inte kul att ha ett ex som fortfarande ringer efter en, även om det bara skulle vara "vänskapligt". Låt honom som sagt vara ett tag, sen kommer ni kanske kunna ha en jättebra vänskapsrelation i framtiden.


j0h4nna:

Nu är det så att jag saknar honom så himla mycket, vill ha tillbaka honom som kompis.


Du måste fokusera på dina andra vänner och aktiviteter! Lär dig nya saker, du kanske alltid har velat lära dig spela gitarr? Eller vad sägs som matlagning? Bäst i klassen i ett ämne? Umgås med vänner och fokusera på att må bra! :)

Lycka till!