Forumet - Sanningen om vårat möte

Sanningen om vårat möte

615 0 2
Den unga mannens berättelse, del 1

Fredag den 27/7-2012 fick jag äran att träffa en ung kvinna. Vi startade både livet och kvällen ur olika tidslinjer och berättelser. Hur denna unga kvinna startade kvällen vet jag inte, inte heller vet jag exakt vem hon är och hur hon har levt sitt liv.

Vi träffades på dansgolvet. Mina ögon drogs till henne. Hon hade en energi, en aura, som jag mer eller mindre magnetiskt drogs till. Det fanns andra tjejer/kvinnor där och jag såg många, men det var med henne jag vill vara med...

Fortsättning följer!
Den unga kvinnans berättelse, del 1

Fredag kväll, jag och min vän klunkade i oss lite för mycket vin. Jag hade bett om en fin kväll och den bönen tycktes gå i uppfyllelse. Vi kom in på klubben och fann ett nästan tomt dansgolv, så vi började dansa för fullt.

Efter bara några minuter omringades vi av danssugna män, som inte kunde hålla sig borta från oss. Jag sprang runt och försökte undvika dem så gott jag kunde. Min vän och jag dansade tätt för att visa att vi inte var intresserade.

Vi försvann ut för att ta luft och hämta vatten.
Den unge mannens berättelse, del 2

Min kväll började hemma i lägenheten där den slutade. Men det betyder inte att den slutade. Förhoppningsvis har den bara börjat. Men den egentliga början på min berättelse, på min kväll började i Vasaparken. Jag gick fram till okända människor som jag brukar numera och ser vad vilka tecken jag får. Denna kväll blev det en syriansk familj bestående av fru, man och en son. Jag spelade fotboll med mannen och sonen. Frun tittade roat på. Jag tror hon förstod mer än mannen av vad som skedde. Sonen verkade väldigt glad och förtjust i mig och jag känner detsamma. Det är underbart härligt att leka och vara med unga barn. De har unga oförstörda hjärtan som bara vill vara och leka i nuet, inte bekymra sig om framtiden eller älta det förgångna.

Den syrianska mannen sparkade iväg bollen hårt vid ett tillfälle och bollen landade nära ett sällskap festglada människor som senare skulle till nattklubben vid namn vi inte nämner. Detta sällskapet bestod av 3 st tjejer och vi kom väldigt bra överens i princip direkt. De tyckte att jag ska följa med dem in på nattklubben vi inte nämner nr 2, men det var inte mitt öde denna natt.

Jag försökte verkligen att följa med dem, men jag hade inte pengar och ville inte betala för att komma in. Istället försökte jag byta bort min inträdesbiljett alternativt sälja den, men det gick inget bra. När det var cirka 3 minuter kvar gav jag bort min inträdesbiljett, för jag tänkte gå hem och hämta pengar. Men jag ångrade mig nästan omedelbart eftersom jag inte vill betala och vill följa den principen. Därför fick jag gå in på nattklubben vi inte nämner och skiljas från de 3 st tjejer som jag slog följe med. Det kändes lite tråkigt till att börja med, men efter bara några minuter vara jag resan igång och hoppade och skuttade på dansgolvet...

Fortsättning följer!