Forumet - SD valfuskar.

SD valfuskar.

1184 0 14

Spana också in:

Hos mig var det bara högerfolk, en sosse, en moderat, en miljöpartist och en sverigedemokrat... Jag kunde dock hålla mig lugn, även när SDaren försökte tala med mig! Är faktiskt rätt stolt, under EU-valet var jag fett otrevlig emot dem (speciellt emot SDaren som jag skrek åt.. Både på vägen in och ut...) men idag så rullade jag bara med ögonen och marscherade raka vägen till vänsterpartiets valsedlar. Inte ens jag hade så höga tankar om mig själv. Duuuuuuuuuuuuktig Geiger. <3
Ja, sossar är höger. Du som röstat på social"demoktaretna" och höger om dem kan aldrig någonsin tro att du gjort någonting bra, du suger och är höger (en person som tar ifrån de fattiga och ger till de rika, that makes no sense!) och inte en god person som hjälper människor i nöd. :) Du är korkad, egoistisk eller traumatiserad på någon knasigt vis. 

Geigerzähler: Ja, sossar är höger. Du som röstat på social"demoktaretna" och höger om dem kan aldrig någonsin tro att du gjort någonting bra, du suger och är höger (en person som tar ifrån de fattiga och ger till de rika, that makes no sense!) och inte en god person som hjälper människor i nöd. :) Du är korkad, egoistisk eller traumatiserad på någon knasigt vis. 
Betalar du mer skattepengar än de som röstar höger?