Forumet - Sjukt gammalt spel

Sjukt gammalt spel

471 0 21
Hittade ett spel från typ 2000 nånting hromdagen, med kass grafik och allt vad det är. Nyfiken som jag är installerade jag det, då jag hade vaga minnen från min barndom om att det var jobbigt och drygt. Vilket det är.

Förvandlingen heter det, av Young Genius. Man spelar ett bi som försöker hitta en myra, och flyger runt och löser massa gåtor. Det är alltså ett sådant där pusselspel, vilket jag råkar suga på, och nu har jag verkligen kört fast.[rolleyes] Har letat Walkthroughs på nätet, men de enda texterna jag hittar om det är på italienska, en forumtext och en recension.

Någon som hört talas om det, kanske till och med spelat det?

Alla som medverkat i spelet är ryssar för i övrigt, vilket roar mig. På italienska heter det La Casa Magica, och på engelska tror jag titeln är Magic Turn.

Spana också in:

Ensamvargen:

Eller så säger du gåtan eller beskriver puzzlet så kanske sådana som ej spelat det kan hjälpa dig lite också


Problemet med pusslet är att jag inte vet vad jag ska göra. Jag behöver få tag på en gammal kaka av bagarn, som kan användas som drev för järnvägsväxeln, så att jag kan få polisen att hjälpa mig, men jag har ingen aning om hur jag ska göra eller var. Och så undrar jag vad dörren under spisen har att göra med det hela, vem ingen är och hur jag kan öppna den förbannade dörren. Till min hjälp har jag nämligen bara ett visitkort, en åra, en klubba och tandkräm. Samt en kaka som polisen misstänker är en falsk kaka, men huvudkaraktären vägrar berätta för honom att den kom från bagarens bageri, så att jag kan sätta fast den jäveln för småkakasförfalskning. Eh ja. Knark är vad det är.

Fejlarn:

Quake är fortfarande nytt


Hittade Quake 2 häromdagen. x) Minnen [love]
farbror gugge:

oj, vad fort tiden går :C känns inte som att det är SÅ länge sen


tjah, jag var åtta eller nio år då, och har kommit ganska mycket längre i mitt liv, så jo det är länge sedan. Minns knappt något av milleniet synd nog. Var för upptagen med att spela monopol med släkten och försöka att inte somna, tror jag.

Spel från den tiden är så 2D och gulliga. Förutom just det här spelet jag undrar över då, det är mest sorgligt och underligt. Saktmodogt liksom. Och så är det i 3D vilket gör det roligt att flyga runt. xD