Forumet - Ska jag eller inte? Vad tror ni svaret blir?

Ska jag eller inte? Vad tror ni svaret blir?

146 0 4
Nu är det såhär att jag träffade en tjej för lite mer än ett år sen, och vi blev kompisar osv. Första halvåret som gick så messade / chattade vi inte så mycket, kanske nån gång i veckan / månaden till o med. Men vi umgicks då o då på helgerna ibland (med andra kompisar som var med). Men en dag så hände de att jag sov över där hos henne, och eftersom vi hade umgåtts rätt mycket helger i rad till o med så tänkte jag att jag ger väl det ett försök att få henne o tycka om mig, se om det leder någon vart. Så sov jag där som sagt, jag skulle då egentligen sova på madrassen men jag ''råkade'' somna i hennes säng med henne hehe [wink]
Men till saken! Efter jag hade sovit där och åkt hem, så började vi messa. Och vi messade o messade, och vi forsätter än idag. Vi har messat i över ett halvår exakt varje dag. Jag sover över där ibland, och de har gått så långt att vi håller om varandra hela natten när vi ska sova, och det är ju så att jag har börjat gilla henne. Tyvärr då så är det så att jag OCH hon inte är såna som skriver jätte gulliga sms varje dag, kanske händer nångång då o då, men vi är inte såna personer bara utan skriver om massa annat. Det kan väl antagligen vara för att vi inte är tillsammans. Men jag sov över där nu i helgen som var, och vi höll om varandra och de va då jag luta mig fram och började nudda hennes läppar lite, markera att jag vill gå längre fram. Och så vart det, vi började kyssa varandra en stund sen bara låtsas som ingenting lite efteråt, eller vi pratade inte om det. Sen en stund innan jag skulle gå så hände det igen då. Det här var första gången det hände, vi hade aldrig gjort det förut (på varandra alltså). Och igår fick jag ett mess av henne då hon frågade ''All strul i helgen, var det liksom ''ingenting'' eller betydde det inte något eller hur jag ska säga eller vadå?'' Och jag började då darra för inte kunde jag säga att jag tyckte att det betydde något, vilket jag gör, men jag var för feg för och säga det.. Men jag sa det att jag inte kunde svara på det så började vi messa lite om det, men ingenting kom fram men jag sa då att jag skulle berätta / prata om en sak imorgon (vilket blir idag alltså) , och vad jag menade med det är att jag ska berätta att jag gillar henne. Jag vet ju ungefär vad hur jag ska förklara att jag gillar henne, och det enda jag vill är att få det sagt för jag har ont i magen varje dag när ja tänker på det, för jag är nervös att någon annan ska hinna före mig eller om hon hittar någon annan. Jag är så osäker, ska jag säga det idag eller vänta med det, för väntar jag kommer jag nästan aldrig kunna berätta det, känns som de blir försent. Dold text: Vad tror ni hon kommer svara? Ska jag berätta för henne eller inte?
Allt är komplicerat just nu, jag känner mig redo men ändå inte. Jag vill berätta ikväll för henne, men ändå inte för jag är för feg för och säga det, jag är så rädd för svaret tillbaka.
Dold text: Vad ska jag göra?

Spana också in: