Forumet - Skippa simning på gympan?

Skippa simning på gympan?

1637 0 19
Tja, det är så att vi ska simma om 2-3 veckor på gympan och jag har alltid haft det lite svårt för att simma när jag inte bottnar, även fast bassängen bara är 1,80 som djupast och jag är 1,87 så bottnar jag ändå inte så att jag kan andas och det tycker jag är riktigt äckligt.

Sen så har jag svår akne på ryggen också, den är riktigt ohygglig och jag skäms redan nu när vi byter om och duschar på gympan, och jag vill inte behöva visa mig sån, särskilt inte för tjejer, inte för att de skulle bry sig om mig och jag skulle tappa status eller nåt sånt, men det är så otroligt skämmigt och jag vill inte uppleva det en gång till. Detta har redan hänt en gång och det var i 9an när alla skulle åka till ett badhus och simma och jag skämdes otroligt mycket och det var nästan lite traumatiserande, okej jag kanske överdriver lite men det var riktigt obehagligt.

Ändå fick jag godkänt i betyg i gymnastik på vårterminen i 9an och det är jag glad över men jag tänker absolut inte göra om samma sak igen. Jag tänker prata med gympaläraren och förklara för honom hur det ligger till och jag vill gärna inte visa mig så.

Det som jag är mest orolig för om jag skulle skippa simningen är att jag riskerar att få ett F i betyg, och det är ju inte bra alls, däremot så har inte den linjen jag går på nånting att göra med gymnastik, där är det bara teknik och datorer all day long.

Hur ska jag bära mig åt? Jag är osäker på hur jag ska göra om jag skippar simningen...
Vad jobbigt. Kan verkligen relatera. Dels pga haft acne (i fejan iof) samt ville ej visa folk att jag egentligen hade bh:n full av bomull (tips till alla: bomull flyter ut i vattnet oavsett hur väl man stoppat in den). 
Som Axelina föreslog så är väl ett ärmlöst linne eller tshirt ditt enda alternativ utöver förband. Tar du någon medicin förresten? Basiron är receptfritt, topikalt och funkar hyfsat bra (bleker dock tyger så var försiktig). Vad vattnet beträffar så försök att få simma närmast kanten så du vet att du kan ta tag i den om du skulle behöva.  

Spana också in:

Skit i status, de andra kommer förmodligen knappt bry dig. Acceptera att du ser ut som du ser ut och var glad med det. Vet att det kan vara svårt men när du kommit över det så blir livet mycket smidigare. Och ändå sättet att kunna acceptera sig själv är att vissa sin "brister" för andra