Forumet - Slut å ljuuuuug

Slut å ljuuuuug

922 1 4
Hallåhejsankollifejsan,
det är såhär, jag är sjusatans självkritisk angående min kropp, det är nåt jag inte är nöjd med, men va gö man.
Å jag minns förut, när jag kom ned på morgon, å så ha man ju inte äte nå, så kolla man ju ned då, å magen är ju platt, vettä.
Men på senaste tid, så är han inge satans platt längre. (Jag är inte överviktig, men han är inte lika slät som förr)
Å mamma bruka säga, att, eftersom jag är barn, behöv jag inte tänka på å bli överviktig, det enda jag behöv tänka på är å borsta tänna, vilket jag gö. Men liks förbannat, så verka jag ha lagt på mig, jag är inte tjock, än, men jag är inte nöjd.
Jag ha svårt å äta nyttigt för jag mamma bruka säga att det inte gö nå, men det verka som om hon ha fel.
Hon kanske bara säg det för att jag inte ska sluta äta, vilket jag nog aldrig komma gö, men man vet aldrig.
jag bruka förut dra ned på mat, men inte sluta äta, å det funka.
Jag minns en period, då kändes godis motbjudande, men det gick tyvärr över, jag ska försöka tilltala mig att godis å sött smaka rena satan, men det är en pågående process.

va tro ni?
är det nå med puberteten eller vadå? Jag brukar äta tills jag är mätt, men mamma säg att jag ät lite ändå, jag vet inte. Men va tro ni?
Känner igen mig, är också självkritisk över min kropp. Är inte överviktig och magen är inte platt heller vilket jag stör mig på rejält. Prövat att äta mindre, sluta med godis och annat söt, även tränat för att försöka få bort det. Men av någon anledning så funkar inget av detta :/. Tror ändå nånstans långt in i hjärnan att det har med puberteten att göra och kroppens utveckling men samtidigt kan det ju ha med generna att göra, dock inte i mitt fall.

mossen02: Känner igen mig, är också självkritisk över min kropp. Är inte överviktig och magen är inte platt heller vilket jag stör mig på rejält. Prövat att äta mindre, sluta med godis och annat söt, även tränat för att försöka få bort det. Men av någon anledning så funkar inget av detta :/. Tror ändå nånstans långt in i hjärnan att det har med puberteten att göra och kroppens utveckling men samtidigt kan det ju ha med generna att göra, dock inte i mitt fall.
Jadu, man kan också ha fel på ämnesomsättning, då gå man jätte lätt upp i vikt

Spana också in: