Forumet - Snälla pappsi lär mig mer om din fina rasism

Snälla pappsi lär mig mer om din fina rasism

3674 0 69
Ahhh pappa är oerhört rasistiskt lagd
Jag o mina systrar har ba vart tsm me utlänningar
Nu är en av mina systrar ihop me en från libanon o en annan ihop me en från thailand, pappa hatar dom båda två

Mmmm så kommer yngsta dottern paseo me sin svarta etiop
De va sista droppen för pappsi
De va lite som att han gav upp o tänkte "livet e kört jag har 4 totalt misslyckade döttrar"

Vi kan inte ens prata om våra pojkvänner utan att han börjar prata om invandring å annat prat som inte hör dit

nu vill han inte ens diskutera min pojkvän längre han vill inte träffa han heller han bara kräks på han

men jag ska säga er att hade min pojkvän vart som hans kompisar som kommer från samma land då hade han aldrig blivit min pojkvän, inte ens min kompis. dom är så extremt påverkade av de udda lagarna i deras land o de e inge bra. min pojkvän är inte sån. han är bra på alla sätt å därför e jag kär i han.

mmm ja vet inte va jag ska göra. de stör mig så mkt att pappa e sån här. han tycker att jag e helt dum i huvudet. vanligtvis brukar inte jag hålla me er när ni säger något för ni umisar brukar ha jätteudda åsikter men okok säg till mig va ska ja göra. hur ska jag hantera pappa.

Spana också in:

Paseo:

Jag o mina systrar har ba vart tsm me utlänningar
Nu är en av mina systrar ihop me en från libanon o en annan ihop me en från thailand, pappa hatar dom båda två

Mmmm så kommer yngsta dottern paseo me sin svarta etiop
De va sista droppen för pappsi

ur ska jag hantera pappa.


Fan vad sorgligt. Bor ni tillsammans med er pappa?

Annars så skulle ni kunna köra en "intervention", som man gör med missbrukare. Alltså att ni går ihop, konfronterar er pappa tillsammans och berättar innerligt hur ni känner och ställer ert ultimatum: vad ni kräver av honom för att ni ska vilja umgås med honom i fortsättningen.

Sen får han göra sitt val. Förhoppningsvis är det en så kraftfull markering att det kommer tvinga honom till att omvärdera sina uppfattningar.
Blivande_japan:

sett för mkt på amerikanska serier eller???


Image
[cool]Fast seriöst tycker jag att det är en rätt bra idé. Man behöver skapa ett starkt allvar och ställa saker på sin spets för att tvinga fram en förändring. För man kan ju fan inte ha en relation med en person som inte accepterar den man är och som avskyr och vägrar beblanda sig med dem man älskar pga. nån unken rasism.
Kanske han behöver höra hur han har fel från någon utomstående
Han ser ju antagligen på er fortfarande som 'sina små döttrar som han måste lära hur ska leva osv'
Så kanske skulle lyssna bättre om någon i hans ålder eller så förklarade noga för honom hur fel han har, ja på ett snällt icke förolämpande sätt då
AlexanderW:

Är ju ändå rätt udda att alla 4 systrar bara varit med utlänningar, gör ni det undermedvetet för att reta honom eller? Vad är det för fel på svenska killar?


svenska killar kan vara ok, fast många är rätt fjolliga eller tråkiga eller muppiga. Så är det ju i och för sig överallt med allt slags folk. Fast vissa utländska män kan något härligt manligt över sig utan att vara macho o så kan det vara nice med ett annat språk.
AlexanderW:

Vad är det för fel på svenska killar?


Ja det måste ju uppenbarligen vara fel på de svenska killarna för annars skulle de aldrig välja att bli ihop med utländska killar.

Vettigt resonemang.

Werjevir:

svenska killar kan vara ok, fast många är rätt fjolliga eller tråkiga eller muppiga. Så är det ju i och för sig överallt med allt slags folk.


Vad i hela fridens namn. Vart kommer detta ifrån? (är du seriös? [sad]) Svenska killar är inte fjolliga eller tråkiga. Vissa killar är det, men inte för att de är svenska. Vissa av dessa fjolliga tråkmånsar är även invandrare mvh blandad bakgrund. Svenska killar har säkert en massa grejer gemensamt på grund av att de är svenska, men inte detta. Blä.

Werjevir:

Fast vissa utländska män kan något härligt manligt över sig


[shake]