Forumet - SNART ÅKER JAG TYP

SNART ÅKER JAG TYP

22802 1 104
Nu är det nästan exakt två månader kvar tills jag åker till Namibia+Sydafrika i 14 veckor!!!! 
*dramatisk paus*

Och jag längtar så att jag dör. Förutom längtan känner jag väl en viss stress över packning och andra förberedelser (inte minst det faktum att jag måste ha skrivit en stor jäkla c-uppsats innan dess också).. Jag råkar veta att det är några användare på sidan som gjort lite längre resor som kanske kan berätta lite om det. Typ - hur tänkte ni när ni packade? Det är fan svårt att packa för över tre månader. Något viktigt man inte får glömma? Vad mer bör man tänka på? Hann ni börja längta hem? Osv. Hur förbereder man en katt på att man ska lämna den ett tag? Hehe. Är den arg när man kommer hem? Söt

Vet inte vad jag vill få reda på exakt, vill mest diskutera och prata ut för mina irl-vänner är nog trötta på mitt tjatande om resan.

Om ni som inte åkt på några längre resor och vill vara med och leka kan ju diskutera vilket djur ni helst vill se massa bilder och videos på när jag kommer hem.. Några exempel: lejon, leoparder, geparder, babianer, surikater, antiloper, zebror, elefanter, giraffer, vårtsvin, apor, jordsvin, påfåglar osv osv osv osv osv. Eller så kan ni bara beskåda min lyckogif. 

2lnuxyu.jpg

Senast ändrad 17 Nov 2014, 20:18 av Fingerprints

Spana också in:


Pendulum: SMUGGLA MED MIG 
har bara 23 kg packning!!!!! Men om du går ner till typ två kg så kan jag avvara lite plats åt dig i väskan!!

S3ON: jag kan vara biträdande mod under tiden. Rodnar
Haha noo glöm å dröm

NEMI: kul kul kul att det snart är dags Party
Hoppas du får det underbart.

mvh/ gifen funderar utmärkt.
Jaa, tack!! :)

Exodus: hur du ska packa beror ju på hur mycket du kommer ha råd att konsumera där nere
Jag hade inte tänkt behöva handla så mycket alls därnere. Kommer ha rätt mycket stålar men de pengarna ska gå till upplevelser.

HeyIJustMeetYou: Har du varit i Sydafrika innan?
För jag har hört dåligt, men det är just det som stoppar mig från att åka. 
Jag har varit i Namibia innan och det var helt fantastiskt. Vad har du hört? Alltså det beror nog helt på vad man ska göra.