Forumet - Snea tänder och dejting?

Snea tänder och dejting?

346 0 7
Tror ni att det blir svårare för någon att dejta och hitta kärlek om hen har en sned framtand? Kommer hen automatiskt vara uppfattad som ful? Frågar för att min tandläkare vill inte ge mig tandställning (folktandvården i min stad är galna nötter), och jag har aldrig fått en dejt, och dessutom så har ingen flörtad med mig. Undrar om det är just på grund av denna framtand.
Och skriv inga saker som exempelvis "byt tandläkare" eller något. Vill bara veta hur svårt det blir när man faktiskt har snea tänder
En tand som är lite sned är inget som någon tänker på mer än en själv. Däremot om mer eller mindre alla ens tänder i munnen är huller om buller ja då ser det ju inte vackert ut men är man fin i övrigt så är det ju inga problem. Tänderna går ju att möblera om. Upplever man att en person inte är attraktiv, antingen utseendemässigt eller personligt är det inget att göra något åt. Då får man gå vidare i livet, det finns alltid nån där ute som vill ha en, ibland måste man tänka om och sänka kraven man har.

Spana också in:

Det finns ganska många saker som är mycket viktigare än en sned tand. Det är lätt hänt att leta fel i sig själv, men kom ihåg att du tänker på dem mycket mer än vad andra gör.

Min spontana tanke är att det låter snarare som att du behöver jobba på ditt självförtroende, och ett tips där kan vara att börja med att jobba på att tycka om dig själv och din kropp.
Vissa bryr sig om hur tänder ser ut och andra gör det inte. Om du träffar 100 personer så kanske bara en bryr sig om att du har en sned tand, sedan fixar du tanden och då är det något annat som inte passar denna person. Du borde börja tänka mer på dig själv, om du verkligen vill fixa din tand så finns det nog sätt att göra det, även om du själv måste lägga ut pengar.

Jag har ganska konstiga tänder, tappade mina framtänder som barn i en olycka och fick sedan ett par ganska stora framtänder som är lite snea och några andra tänder är vridna 180 grader. Jag gillar dock mina tänder och har haft ett par relationer.