Forumet - Söker blivande pappa?

Söker blivande pappa?

1838 0 67

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Min mor var brunögd, hon klämde fram mig. Är grönögd.


Ja, det är inte alls konstigt[y] har hört att gröna ögon räknas som bruna. Grön ögonfärg är ljusbrun ögonfärg, inom genetiken. Likadant med mörkblåa och ljusblåa ögon, de räknas som samma typ dock olika nyans.


zent:

MVG elev


bra, du får 3 st + av mig för det

zent:

Har dock inte brungröna ögon, jag har blågröna ögon... lite mer grönt dock.


Kan fungera.
Fast vet inte riktigt om det gentiskt räknas som att man är blå- eller grönögd... Hm, får fråga biologilärarn när skolan börjat. Fast, du kan kan sådant där?
en kvinnlig kafka:

Ja, det är inte alls konstigt har hört att gröna ögon räknas som bruna. Grön ögonfärg är ljusbrun ögonfärg, inom genetiken. Likadant med mörkblåa och ljusblåa ögon, de räknas som samma typ dock olika nyans.


Misstänker dock att du högst sannolikt får brunögd avkomma, måhända med gröna skiftningar, men ej mer... [cute] Minns dock ej hur du ser ut riktigt.
zent:

Inte en blekate aning :P


Då får vi prova oss fram
Ögon i en plåthink:

Misstänker dock att du högst sannolikt får brunögd avkomma, måhända med gröna skiftningar, men ej mer... Minns dock ej hur du ser ut riktigt.


Jag har mörka ögon, inte ljusbruna alltså... Mer åt det mörkbruna hållet. Men min mamma har grönbruna ögon och hennes mor var grönögd. Har fått mina mörka ögon från pappas sida.

Du har rätt. Sannolikheten är ärligt talat minimal. Störst chans/risk att den starkaste genen "vinner", har jag lärt mig. Därför en "helt"/"äkta" brunögd person inte kan få barn med blå ögon. Barnen får bara anlag till blåa ögon.
Fast, finns ju få undantag.
Men man vet aldrig... Har min man (om jag kommer få en sådan) riktigt gröna ögon kanske sannolikheten att barnen blir grönögda ökar[surprised]
Fast, även det beror nog på hans föräldrar och gener...
dazed:

hur gör du om barnet tex vill färga håret blått och pierca sig eller på något sätt avvika från din söthets-blueprint?


Är hon över 15 och min gullesnutte unge har en bra förklaring så får den väl, men då ska jag veta vad det är för färg hon använder och hur hon färgar det!
Är hon under 15 skickar jag henne upp på sitt rum. 15 min efter går jag upp och tröstar henne med bra förklaringar.

shit jag låter som en jobbig mamma[shake]

zent:

Så här skulle jag vilja ha


bara läskigt