Forumet - Storchen84, UMs nya alfahanne!!!

Storchen84, UMs nya alfahanne!!!

3353 1 33

Spana också in:


S3ON: http://ungdomar.se/forum/thread/the-alpha-rumble

http://ungdomar.se/forum/thread/the-alpha-rumble-ett
Lol, när jag såg rubriken till den senaste tråden trodde jag att det var samma som första o jag ba "orka" o sket i denLedsen

Dock gillar jag:
Istechetvåpunktnoll: Motiveringen lyder: "Storchen84 är precis raka motsatsen till den idiotiska och hybriserade (dagens nya adjektiv) titeln alfahane. Därav tycker jag att allt som inte är alfahane-iskt skall premieras"
Även om motiveringen gör att "titeln" blir motsägelsefull (för att inte nämna att den beskriver varför jag är anti sådan "alpha-skit" som stekaren höll på med (parantes i parantesen - "idiotiska och hybriserade titeln")) så tror jag inte att det kunde funnits en bättre motivering.

Hade dock ingen aning om att jag var med då jag först skrev att jag missade att man per automatik är med bara för att man skriver i första tråden, och sedan på grund av mina protester att om man missar det så är man med mot sin vilja.

Tack alla som röstade på mig, men jag vill bara ha titeln "UM's äldste aktiva användare"Mycket glad


Hjärta

time:
Men för i- kan du sluta vara otrevlig i forumet eller? Seriöst, vad är det MED dig? Skärpning nu.
Tyckte bara det var ett dåligt val så chilla lite Galen alla ska alltid gulla med alla här, trött på det ibland. Speciellt de som är "tighta" alla andra blir typ undantryckta och attackerade direkt...Istechetvåpunktnoll:
Motivera, dina åsikter blir mycket intressantare om du berättar varför? Ett tips bara :)
Jo klart, men då tas man på för stort allvar Icke! lättare att irritera folk med dumma inlägg :)time: Jovisst, men nu är ju något uppenbarligen up med honom då han har betett sig jättekonstigt och drygt mot alla på forumet ända sedan han kom tillbaka efter vad som verkar ha varit en paus.
Läskig koll Shockerad