Forumet - SVÄLTA - förlora FETT

SVÄLTA - förlora FETT

844 0 7
Vill ej ha hatkommentarer eller att jag är dum i huvudet men nu till frågan.
Jag vill minska mitt fett och lite vikt , kan man leva på knäckebröd ( 1 morgon, 1 middag, 1 kväll + grönsaker och massa vatten ?? Jag äter vitaminer i tablettform!

Hur tänker ni kring detta och hur lång TID tror ni det tar att se resultat?

Jag dansar och springer varje dag.

surething: Vill ej ha hatkommentarer eller att jag är dum i huvudet
Okej...surething: kan man leva på knäckebröd ( 1 morgon, 1 middag, 1 kväll + grönsaker och massa vatten ?? Jag äter vitaminer i tablettform!
Okej....


surething: Jag dansar och springer varje dag.
Du är dum i huvudet med den logiken. Knäckebröd är bra med fiber. Men om du vill fortsätta springa (Och förlora fett som du inte kommer få tillbaka) så måste du äta en balanserad och varierande kost som innehåller protein för dina muskler och kolhydrater för att orka springa (Kolhydrater = bränsle).

Det finns inget "svälta" i träning.

Spana också in:

Nej, och åter nej, din plan är totalt oigenomtänkt, skadlig för kroppen och kommer inte på något sätt ge dig resultatet du önskar. Försätter du din kropp i svältläge kommer den gå i sparläge, som någon skrev. Dessutom förtvinar dina muskler av svält, så träningen går i baklås. Du MÅSTE äta, regelbundet och tillräckligt mycket, för att på ett hälsosamt sätt nå dina mål. Det handlar aldrig om att äta mindre, bara rätt. Jag låset tråden, då tips på hur man upprätthåller självskadebeteenden inte är tillåtna på ungdomar.se.

Du är välkommen att skicka ett PM till mig vid frågor.