Forumet - Svårläkt helix

Svårläkt helix

1225 0 7

Som rubriken säger. Gjorde två helixar bredvid varandra för ca 1 år sedan, se bild:

IMG_20130521_172238.jpg

Men dom vätskar fortfarande och gör ont, ibland är överdelen på örat svullet och rött också. Tvättar med koksaltlösning emellanåt men tycket det är svårt att komma åt, för vad jag läst så ska man liksom "doppa" piercingen i koksaltlösningen och hålla den där ett tag men eftersom det är på örat brukar jag doppa bomullsrondeller i lösningen och sedan hålla dom mot örat... Någon som har bättre förslag på hur man kan göra? Och när ska man ge upp egentligen? Borde jag tvätta med koksaltlösning varje dag eller ska jag testa något annat? När jag har duschat brukar jag "torka bort" skorporna med tops...

Spana också in:

Jag hade en vän som hade en conch som hon tvättade med tops, så fick hon sådan knuta typ vid piercingen, så vår (använder samma piercare) tryckte sönder knutan och sen efter det tvätta med endast koksaltlösning, hon tog ett shotglas med koksaltlösning och la huvudet på sne och doppade örat i. Hon bytte även till stav för var tydligen lättare att läka då.
turtle: okok! ska nog köra på det. men om fibrer kan hamna i såret av tops borde det kunna hända med bomullsrondellerna också :/ hur gick du tillväga med koksaltlösningen?