Forumet - Sverigedemokraternas tv-team: Där fick jag en neger

Sverigedemokraternas tv-team: Där fick jag en neger

2507 0 68
"Här smygfilmar ett team från ­Sverigedemokraternas tv-kanal invandrare och kallar dem för ­”neger” och ”somaliakärringar”.
Medverkande vid inspelningen är Hans-Olof Andersson, partiets ordförande i Lund.
– Jag förstår inte vad som är problemet med det här, vi hade ­utgivningsbevis och filmade ofta i offentliga miljöer, säger han."

bild.jpg

"Hans-Olof Andersson vill först inte kännas vid filmerna som han spelade in 2010. Samma år var han hemma hos Jimmie Åkesson. Tillsammans spelade och sjöng de Ultima Thules låt ”Fädernesland”."

"Hans-Olof Andersson, som funnits med i kretsen kring Jimmie Åkesson, var en av de drivande i arbetet med partiets egen tv-kanal SD-TV, vars inslag publiceras på Youtube och på Sverigedemokraternas egen hemsida."

"Men ingen av dem som ska vara med i inslaget tillfrågas. I stället ­ljuger tv-teamet och påstår att de kommer från universitetet."

"På frågan varför tv-teamet ljuger och säger att de är från universitetet har Hans-Olov Andersson inget svar.
– Det är helt främmande för mig och ärligt talat förstår jag fortfarande inte varför ni tycker att det är relevant att visa upp ­råfilmer från oss."


Videon - http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article19519249.ab

Spana också in:


Weeaboo: budskapet istället för ordvalen.
Fast ordvalen säger oftast en del om vilken människosyn och bakomliggande avsikt man har. Du får vara hur frispråkig du vill med dina vänner, men om du samtidigt tycker att invandringen bör stoppas och väljer att säga "neger" istället för icke-kränkande ord, så kommer du uppfattas som rasist... och är det troligen också...

bertrimmarpåstjärt: Du borde lära dig att förstå skillnaden mellan att vilja behålla sin kultur och att tvinga på alla i landet ett och samma ideal och samma värderingar. Det är nämligen två helt olika saker som du inte verkar greppa.
SD vill behålla rasism, sexism, homofobi, islamofobi och allmän introlerans mot folk som är olika. Det är bara i deras ögon som allt det där benämns som "kultur".