Forumet - Syrran gör grejer och jag får skiten för det

Syrran gör grejer och jag får skiten för det

457 0 6
Min syrra är äckligt jobbig.
Hon har alltid på sin spotify lista(notera högt som fan för att retas) och när jag stänger av den hotar hon med att säga till morsan att jag slår henne. Grejen är ju då att morsan köper det också. Som vanligt får jag skiten när det är lille fanskapet som ställer till. 

Hon säger också grejer som att jag tar på henne och sånt. Farsan vet att jag inte håller på med sån skit, men morsan är inte övertygad. Morsan styr, hon bestämmer, och sätter syrran mig i skiten, då är jag jääävligt nere i skiten också.

När mina polare är här kommer hon alltid och stör. Sure, vi umgås ute rätt ofta, men det känns fett pinsamt att de inte kan komma hem till mig utan att snorungen håller på mot de. Vi hade köpt hem från donken ena gången och då hade hon ätit halva påsen. Alltså, vad fan är det för fel på henne? Och när jag väl är ute så tar hon mina grejer. Blir fett lack.

Kan haja lite att morsan inte litar på mig helt över saker jag gjort innan när jag var fett down, men att hon tror att jag både slår och tar på min egen syrra är ju fan sjukt.

Spana också in:

Prata med din mamma ensam. Då klarna det nog upp för henne hur det ligger till. Var alvarlig och säg typ "mamma vi måste prata om en grej..." och var lite ledsen under hela samtalet. Försök även att spela in när detta händer. Varje gång din syra hotar med att säga till din mamma att du har gjort saker som du inte har gjort, hotar du bara med att du spelat in hennes löngner och han kan omöjligt säga något då du har bevisen.