Forumet - "ta det över PM"

"ta det över PM"

7409 1 62

Spana också in:

ptja, antingen får de ta det i PM eller hålla sig till EN tråd istället för att skapa tusen om samma sak. jag tror dock att moddisarna känner till den här situationen bättre än vi andra umisar och att deras önskemål bör respekteras, dvs. att ennie och modsen får ta detta via PM. 


mpt:hv: varför? ska inte användarna ha insyn i hur ni modererar?
Jag tycker nog också att det ska kunna tas offentligt om användaren föredrar det: det kan jämföras med argumentet "Jag kan inte uttala mig i det enskilda ärendet på grund av personsekretessen"; när personen det gäller uttalar önskemål att ärendet ska skötas offentligt gäller självfallet inte sekretessen eftersom den finns där för att skydda personen. Visst finns det argument mot det, men jag tror ibland att man överskattar den negativa stämning ett offentligt "gräl" kan få: tvärtom tror jag att det i vissa fall kan hjälpa aktörerna mer att reda ut det offentligt, saker kan rentav lättare bli infekterade om de sköts enskilt mellan flera personer som inte vet vad de andra säger. Kanske är det så att det oftast bör skötas privat: det kan jag hålla med om. Men i vissa fall undrar jag om det inte har gått såpass långt att det inte längre går och det kanske bör skötas offentligt. Genomskinlighet är trots allt en viktig offentlighetsprincip. Ja, jag kan inte vara helt säker, det här är spontana tankar, men möjligheten tycker jag nog bör kunna finnas. Alla metoder är konstruktiva i något sammanhang. Men jag vet att det inte är en lätt fråga. dock får man väl ändå respektera aktörens egen åsikt och inte omyndigförklara den

xxxx: det är redan väldigt dålig stämning på forumet, och det blir inte bättre av att ni håller på och tramsar
Det är inte vi som blockerar dig, det är inte vi som ignorerar allt du skriver och det är inte vi som gång på gång bryter mot reglerna. Om du fortsätter att bete dig illa kommer vi att permbanna dig från sajten, men jag hoppas att vi inte ska behöva gå så långt. Jag är som tidigare sagt beredd att reda ut det här, och uppmanar dig än en gång maila mig på [email protected] och förklara på vilket sätt vi har behandlat dig illa. Hoppas du hör av dig!