Forumet - Tappat bort viktiga ägodelar

Tappat bort viktiga ägodelar

519 0 13

Har tappat bort båda mina telefonladdare efter att jag kommit hem från krök och fått för mig att jag ska ladda telefonen. De har varit borta i lite drygt en vecka nu och jag har nu fått låna andras laddare för att hålla min telefon vid liv. Upplever det hela som sjukt frustrerande och jag vet inte hur jag eventuellt skulle överleva utan telefonen om jag inte kan låna någons laddare.

Allmänna eller specifika tips på hur man hittar saker?

haha, jobbigt läge. köp en ny.

annars får du leta där du var sist och leta där du aldrig skulle få för dig att leta. kolla bakom saker, under saker, mellan saker (typ soffkuddar), i saker (typ väskor). kolla på samma ställen flera gånger men från andra vinklar eller approaches. typ lyft på andra saker än du lyfte på sist etc. 

jag blir galen för jag hittar inte min absoluta favorittröja. jag har inte många favoriter, så förstår inte varför jag tappar min enda. och hur man lyckas tappa en tröja. och var ska jag leta för att kunna hitta den?? har redan rensat ut den enda, lilla garderob jag har. nothing.

Spana också in:


honolulu: haha, jobbigt läge. köp en ny.

annars får du leta där du var sist och leta där du aldrig skulle få för dig att leta. kolla bakom saker, under saker, mellan saker (typ soffkuddar), i saker (typ väskor). kolla på samma ställen flera gånger men från andra vinklar eller approaches. typ lyft på andra saker än du lyfte på sist etc. 

haha jo det är ett ganska jobbigt läge men jag är inte särskilt intresserad av att lägga pengar på en ny laddare, har redan köpt en till tidigare och så hittade jag min gamla, efter detta hade jag två fram tills nu och jag känner att om jag köper ytterligare en ny och jag sedan hittar de andra så kommer jag totalt att ha 3 stycken laddare och det är ju riktigt överflödigt
tack för tipsen, ska använda dem! :)

honolulujag blir galen för jag hittar inte min absoluta favorittröja. jag har inte många favoriter, så förstår inte varför jag tappar min enda. och hur man lyckas tappa en tröja. och var ska jag leta för att kunna hitta den?? har redan rensat ut den enda, lilla garderob jag har. nothing.
åh jag beklagar :(

FruLiten: Kan det finnas risk att du har tappat den utomhus? Isåfall tror jag att det bästa är att köpa en ny. (om den gamla sen skulle dyka upp, så är det egentligen bara bra att ha en i reserv) 
jo men det är sura pengar ändå :/

Untouchable: haha jo det är ett ganska jobbigt läge men jag är inte särskilt intresserad av att lägga pengar på en ny laddare, har redan köpt en till tidigare och så hittade jag min gamla, efter detta hade jag två fram tills nu och jag känner att om jag köper ytterligare en ny och jag sedan hittar de andra så kommer jag totalt att ha 3 stycken laddare och det är ju riktigt överflödigt
men tänk så bra, för då kan du ha massa reserver! en som aldrig lämnar hemmet, en som aldrig lämnar lådan (in case den som aldrig lämnar hemmet försvinner) och en som du har med dig överallt!