Forumet - The Guru

The Guru

499 0 19
Så jag vet att jag är en perfekt guru, nu behöver jag bara era frågor vad som helst mellan himmel o jord. Privata frågor om mig kan komma att ignoreras, så ifall ni vill bli ignorerade ställ såna frågor.

Gjort en liknande tråd förut men blev för mycket diskussion om tråden än saker om tråden. Pm fungerar också. Tveka inte på min legitimitet som um guru. [no-no] Jag vet vad jag sysslar med varit guru i över 5 år nu. Lätta på hjärtat nu [cute]

Spana också in:

Veritas:

En guru säger: "Jag vet allt och är villig att lära ut".
Men när man tror att man vet allt så slutar man lära sig och är därför dum i huvudet.


Nej man kan vara ödmjuk som guru med, kanske är mästare jag tänker på. Man kan mkt men man kan alltid lära och utvecklas.

Veritas:

Ska jag köpa en banjo eller ska jag bygga en själv?


Tror du att du skulle klara av att bygga en banjo? [rolleyes]
notfallingapart:

Varför saknar du mening i livet?


Vet ej riktigt varför. Och Jag har funderat på det... Allt känns meningslöst och allt jag gör är att finnas; Äta, sova, skita, träna, plugga, skola.. osv.. Men det känns inte tillräckligt. Är semester kanske ett bra alternativ?
tame:

Jag ska praoa på onsdag och där finns inga kvinns, bara typ 10 gubbar Fett med pinsamt. Hjälp mig lite


Vad är pinsamt? Förklara ditt problem bättre. [no-no]

Stinky_alex:

För att ha en så bra upplevelse som möjligt. Typ skön, trevlig, minnesvärd etc. Lite generellt sådär, om man var tvungen att välja en av dem och inte få den andra under resten av sitt liv.


Jag kanske glömde säga de men svara som guru gällande riktiga problem. Inte påhittade dilemman. Men om jag skulle välja så skulle sex helt klart vinna på grund utav kärleken. Tänk på att utan partner kan du lika gärna se dig själv som steril. Inte att de är någon brådska eller något, men om vi tänker i ditt liv som perspektiv. Hoppas de svarar på din fråga.

määki:

Vet ej riktigt varför. Och Jag har funderat på det... Allt känns meningslöst och allt jag gör är att finnas; Äta, sova, skita, träna, plugga, skola.. osv.. Men det känns inte tillräckligt. Är semester kanske ett bra alternativ?


Om man inte har mening I livet så får man försöka hitta en sådan. Vad de är är svårt att säga på grund utav att de är en ytterst individuell fråga. Och ja ta semester kanske hjälper dig få perspektiv på tillvaron. Om du vill ha mer hjälp utav mig får du helt enkelt ge mig mer information. Hoppas de löser dig.