Forumet - Tillfredställa, problem

Tillfredställa, problem

2637 0 27
Hej alla på Ungdomar! Innan jag börjar skriva så vill jag få sagt ett par saker. Ni som kommer läsa igenom den här texten hoppas jag kommer kunna vara allvarliga och verkligen försöka förstå mina problem och försöka hjälpa mig istället för att komma med en massa elaka kommentarer och annat för jag känner att jag har det tillräckligt jobbigt just nu [cry]

Till mitt problem

Jag har en underbar tjej och allt vi gör och vårat förhållande funkar jättebra förutom just när det kommer till sex-biten. Nämnas bör också att jag är 20 och min tjej fyller 16 i år. Vi har väl kanske haft sex 10-12 gånger nu eller nått så det är inte alls lika stelt eller vad man ska säg, som det var första gången.

Problemet är att jag vet att jag inte tillfredställer henne tillräckligt och det kan säkert ha många olika anledningar till varför men jag inte exakt vad det är. Dessutom vet jag att anledningen till att vi fortfarande har sex är att hon gör det för min skull, men så vill jag verkligen inte att det ska vara för det känns och är inte alls rätt..

Egna tankar om problemet
Anledningar till att jag inte tillfredställer henne som jag skulle vilja tror jag kan bero på något av följande: Att hon fortfarande är väldigt ung och oroar sig över mycket, att hon kanske inte känner sig redo fast hon säger att hon vill. Har dessutom hört talas om att det är svårt för tjejen att få det skönt om man ligger och spänner sig och så, kanske det kan ha med det att göra?

Kan tänka mig att det kanske inte finns så många andra 15 åriga tjejer som sitter här inne och läser detta som kan relatera det till sitt eget liv, men vad jag skulle vilja ha svar på är vad det kan vara som gör att jag inte kan tillfredställa henne som jag skulle vilja. Det är något som är jättejobbigt för mig, och även något som är väldigt jobbigt för mig att prata om.. Känner mig helt misslyckad [cry]

Kan också tillägga att detta är den första tjejen som jag har haft sex med så det här med sex är inget som jag känner att jag verkligen "kan" eller vad man ska säga. Någon som har några kommentarer på mitt problem? [shake]
rmrg88:

etta är den första tjejen som jag har haft sex med så det här med sex är inget som jag känner att jag verkligen "kan" eller vad man ska säga. Någon som har några kommentarer på mitt problem?


tror detta är ditt "problem", ofta tror oerfarna människor (jag själv inräknad) att man måste födas som sexguru för att vara något värd. Så är inte fallet. Kan ni inte typ, prata om att du är osäker och så, och att hon gärna får visa hur hon vill ha det? Obs, detta bör du inte prata om när det är snusk på g. Tror jag.
Postorderhoran:

Så är inte fallet. Kan ni inte typ, prata om att du är osäker och så, och att hon gärna får visa hur hon vill ha det? Obs, detta bör du inte prata om när det är snusk på g. Tror jag.


Bra tips, har pratat lite med henne, men hon har bara sagt att hon inte vet och att hon tror hon kanske är osäker eftersom hon fortfarande är ganska ung

Spana också in:

Kommunicera, uppmuntra henne att säga hur hon vill ha det, var lyhörd för signaler - t.ex. om du känner att hon är stel/spänd så våga fråga.

Det kommer säkerligen vara awkward ett tag till, men det kommer lösa sig mer eller mindre naturligt så länge ni vågar prata om det och visa varandra. Var ödmjuk och få henne att förstå att du är lika mycket nybörjare som hon, det kan få henne att känna sig mindre osäker.
rmrg88:

Egna tankar om problemet
Anledningar till att jag inte tillfredställer henne som jag skulle vilja tror jag kan bero på något av följande: Att hon fortfarande är väldigt ung och oroar sig över mycket, att hon kanske inte känner sig redo fast hon säger att hon vill.


Va fan. Tror snarare att det beror på detta:

rmrg88:

Kan också tillägga att detta är den första tjejen som jag har haft sex med så det här med sex är inget som jag känner att jag verkligen "kan" eller vad man ska säga.


Du är dålig på att sex med andra ord. Du lyckas inte tillfredsställa din tjej för att du är dålig. Blir trött på alla killar som tror att det räcker med att dom stoppar kuken i en och så sker magin.
Blivande_japan:

vill inte va den som är den, men du heter "rmrg88" och är 20?

btw, varför ha sex med någon som inte egentligen vill? känns ju rätt ovärt faktiskt


rmrg88 va ett account som jag köpte på ett spel, för din information. Och att hon gjorde det för min skull fick jag nyss reda på så det kan du inte säga nått om


stereo total:

Du är dålig på att sex med andra ord. Du lyckas inte tillfredsställa din tjej för att du är dålig. Blir trött på alla killar som tror att det räcker med att dom stoppar kuken i en och så sker magin.


Okej, jag tror dig och det ligger säkert mycket i det du säger, men istället för att bara förolämpa mig, har du inte lust att dela med dig av din erfarenheter? [smile]
rmrg88:

Okej, jag tror dig och det ligger säkert mycket i det du säger, men istället för att bara förolämpa mig, har du inte lust att dela med dig av din erfarenheter? [smile]


Det är jätteviktigt att din flickvän verkligen är upphetsad innan ni börjar ha sex. Blir hon inte upphetsad/sugen vid förspelet, så ha inte sex. Fortsätt då bara att mysa och ha det gosigt. Det behöver inte alls 'förstöra stämningen', utan det är också väldigt härligt och kan framför allt vara mycket bättre än sex.

Prata med din flickvän om vad hon gillar. Om hon inte vet så kan ni utforska tillsammans. Känn efter båda två vad som känns skönt för henne. Prova er fram. Ge henne tid. Ta dig tid. Lägg inte så mycket fokus vid själva penetreringen.