Forumet - tips för att få bra lockar i håret

tips för att få bra lockar i håret

1865 0 18
Jag har provat locktång, vilket inte håller mer i en timme. jag har provat hårrullar men dem blir ju helt knas och går ur dem också. Men jag vet att det ska gå med hårrullar. någon som kan tipsa hur jag ska göra, och någon som kan tipsa om några bra hårvårdsprodukter/märken som gör att lockarna verkligen håller i sig och blir bra?

det vore ju en dröm om jag kunde få såna där lockar som på bilden på min student, långt och tjock hår har jag ju så!

Jessica_Simpson_-_AMAs_111404_-_lg_6648667.jpg

Spana också in:

Små spolar som du sätter i i fuktigt hår och låter det torka. Eller en bra locktång eller plattång som man kan locka med. Men du lär göra något med håret efter att du fått det lockligt också, spraya eller ha i något annat som stärker och så. Och blås med kalluft på det typ det sista du gör, så håller det bättre.

majsoo:

Skit i att borsta håret efter dusch :)


alla hår blir inte lockiga efter dusch
rocka_billy:

hårvårdsprodukter/märken som gör att lockarna verkligen håller i sig och blir bra?


det finns en spray som skyddar mot värme från locktänger från l'oreal som är typ rosa, den är rätt bra och gör att det håller länge. sen spray efteråt. sen tycker jag att det håller bättre om man lockar helt nytvättat hår som inte har massa annan mousse o grejs i.
rocka_billy:

har du provat de? :)


Nä, är inte intresserad av att få lockigt hår men jag antar att det är bättre eftersom lockarna från locktången brukar vara varma när man släpper ut dem och de brukar tappa formen då, värmespolar tar man väl ut när lockarna är kalla. [y] Sen så är det väl det modeller brukar använda, har jag märkt. [rolleyes]