Forumet - Tips mot huvudvärk??

Tips mot huvudvärk??

1102 0 30
Som rubriken lyder, har nån tips mot hur man lindrar/får bort huvudvärk?

ibland funkar ingen, varesig 1 eller 3/4st Alvedon eller ipren osv för mig + svårt att svälja tabletterna perioder haha

(har dock problem med rätt mkt huvudvärk i perioder och jag själv vet några saker som kan orsaka det men ja jag e ju inte den smartaste å tar tag i de problemen i de stora hela eller kollar upp de igen osv Meen ja är inne på andra dagen med huvudvärk denna gången (dock inte samma ”sort” som igår, tog 1g Alvedon för ett tag sen men de har inte hjälpt ännu iaf ) 
Jag använder mig utav Treo som funkar hur bra som helst! Det kommer inte hända på 2 sekunder att du blir pigg eller att huvudvärken går bort men du kommer märka det och det är såååå skönt! 
Det är bra mot huvudvärk men också mot feber och man blir piggare av det när man väl är seg som när man har feber! Så testa det vettja! :)

Kyle: Jag använder mig utav Treo som funkar hur bra som helst! Det kommer inte hända på 2 sekunder att du blir pigg eller att huvudvärken går bort men du kommer märka det och det är såååå skönt! 
Det är bra mot huvudvärk men också mot feber och man blir piggare av det när man väl är seg som när man har feber! Så testa det vettja! :)
Tackar Mycket glad

Spana också in:


Cobrak: kör ipren om det är lindrig huvudvärk(alvdeon och panodil hjälper inte ett skit), treo om det är ett mellanting av huvudvärk och migrän, och migräntabletter om det är pure migrän

du kanske ska se över din livsstil om du har problem med huvudvärk? sömn, kost, stress etc
Ahh juste så var de ja, tackar Rullar ögonen

jo och ja jag vet redan att min livstil är s.k.i.t.d.å.l.i.g så’t, har lksm problem med alla de 3 du skrev med mera men yass Skeptisk
Det bästa är du och undersöker hos läkare först. Visserligen så finns det receptfria mediciner som Alvedon, Ipren och migrän mediciner. Men Alvedon och Ipren skulle inte funka så bra om du har migrän, och recept fria migrän mediciner bruka ha biverkningar hos folk som har allergier, känslig lever och andra ting. Så om du har testat Alvedon och sånt och inte funkat, kollar med läkare först innan.