Forumet - Tips på bra serier?!

Tips på bra serier?!

1614 0 16

Spana också in:

Serie om en föredetta polis som får sluta sitt arbete och börjar som detektiv. Alltihop, var episod bidrar med saker som passar ihop och fortsätter framåt i serien. Liksom, det är inte som de flesta serier där var episod är sin egen, allt påverkar igenom hela serien.

http://www.viki.com/videos/76269v-detective-tang-lang-episode-1

"Animerad" Serie om ungdomar med olika speciella fighting förmågor. Dom möts på en skola för att bekämpa "monster" samt huvudfienden.

https://www.youtube.com/watch?v=-sGiE10zNQM&list=PLpPG3lhd8vu_uXBSjPFFjBRZPG7xCGekC&index=1

Xuzkie: Serie om en föredetta polis som får sluta sitt arbete ocharrow-10x10.png börjar som detektiv. Alltihop, var episod bidrar medarrow-10x10.png saker som passar ihop och fortsätter framåt i serien. Liksom, det är intearrow-10x10.png som de flesta serier där var episod är sin egen, allt påverkar igenom hela serien.

http://www.viki.com/videos/76269v-detective-tang-lang-episode-1

"Animerad" Serie om ungdomar med olikaarrow-10x10.png speciella fighting förmågor. Dom möts på en skola för att bekämpa "monster" samt huvudfienden.

https://www.youtube.com/watch?v=-sGiE10zNQM&list=PLpPG3lhd8vu_uXBSjPFFjBRZPG7xCGekC&index=1
COOLT!
The 100!!! Som en blandning av Lost och Hunger games, utspelar sig i framtiden då det sista av mänskligheten lever på ett rymdskepp som cirklar runt jorden och de efter 100 år bestämmer sig för att "offra" 100 brottsliga ungdomar för att se om jorden är beboelig igen efter massa strålning. Handlar om hur dessa ungdomar kämpar för sin överlevnad på den övergivna jorden (eller, ja, vad de trodde var den övergivna jorden).

Har alla ingredienser för en helt fantastisk serie enligt mig!