Forumet - Tips rymma hemifrån?

Tips rymma hemifrån?

5013 0 15
Är en tjej på 17 år. Har det rätt jobbigt hemma för tillfälligt. Det är ganska mycket konflikter osv.. Ska dra historien kort, har bytt skola massvis med gånger, har aldrig hamnat rätt, senast bytte jag i november för femte gången på ett år (nej skojar inte). Bor i Göteborg så det är ändå skönt att det är en storstad. Iaf så lider jag av en depression fortfarande och tänker på självmord konstant och tycker att tanken att inte leva känns mer lugnande än att fortsätta leva. Det liv jag lever är jag inte nöjd med. Det är nu man ska forma hela sin framtid om ni fattar vad jag menar? Misslyckas jag nu är jag ett failure föralltid. Varför fortsätta? Jag tycker heller inte mina föräldrar alltid prioriterar mig, de bryr sig mer om min lillasyster som beter sig ganska jävligt nu. (Jag är också dum ibland) Funderar på att spara ihop en del pengar och faktiskt rymma ett tag. Lite för att se deras reaktion också. Vad tror ni om det? Kan någon ge lite tips? Jag är 100% seriös med det jag skriver så inget trams nu gärna :)
Se deras reaktion...? Det här handlar om att rymma hemifrån, inte spela in en prank youtube video. Om du känner som du beskriver i ditt inlägg så bör man kontakta BUP eller skolan själva för att kunna få hjälp. Att rymma hemifrån hjälper inget.
- Föräldrar blir oroliga
- Man kan hamna i fara
- Onödiga resurser spenderas för att hitta/efterlysa den bortsprugna.

Gör dig själv, din familj och samhället en tjänst. Rym inte.

Spana också in:

Har gjort det själv flera gånger.. känns skönt för stunden, innan man inser att man har ingenstans att ta vägen riktigt.. + att alla som bryr sig blir oroliga. Inte värt det att se dina föräldrar vara ledsna, besvikna och oroliga. Prata med någon kurator på skolan eller någon du litar på och berätta hur du tycker och tänker. 
Förstår helt hur du känner, då jag varit i samma situationen. Men som sagt att rymma löser inte problemet. 
Tack för svaren! Jag får erkänna att jag mådde dåligt när jag skrev inlägget. Får ibland konstiga impulsiva tankar. Men nånstans känner jag också en spänning i det hela,  känner nån igen sig? Det hade ändå vart spännande att tjäna ihop pengar (ska jobba en del i sommar) och sen dra till Stockholm och bara vara där ett par dagar. Och jag menar inte bara att hänga där och sova ute utan faktiskt bo på hotell typ. Känner tyvärr ingen i Sthlm som jag kan bo hos :/