Forumet - Tjejen visar inte att vi är tillsammans.

Tjejen visar inte att vi är tillsammans.

346 1 7
Jag å min tjej har varit tsm i 2 veckor nu, jag 17 hon 16 år.
Varje förhållande jag varit i tidigare så hare varit att när man blir tsm så får alla veta det, mest för man e glad och för man vill skryta lite.
Men i detta förhållande jag är i nu tog de en vecka innan hon sa till några vänner att vi e tsm efter jag påpekat det. Men om jag frågar varför hon inte berättar för alla så säger hon att hon inte bryr sej om vad andra tycker typ, som att dom inte behöver veta.
Jag förstår henne man behöver inte skryta, men de känns lite som hon skäms över mej såklart men de nekar hon totalt.
Sen jobbigaste är att när inte alla vet så kan vi inte hålla hand eller pussas när vi e med dom, har försökt sitta nära å krama henne när vi e ute men hon verkar inte gilla de så mkt.

Varför är hon såhär tro? Vill helst ha tjejers åsikter på detta, killar går bra oxå så länge de inte är typ (åå hon låter feg knulla henne bara sen dra)....
Tack will do, bara van med att alla får veta på en gång.
Sen va hon och jag hos hennes kompis för någon dag sen, kommer inte ihåg va vi prata om men hennes kompis sa iaf: hehe inte direkt att ni är tillsammans.
Och min tjej rättade inte henne, de va då oxå jag fick reda på hon inte hade berättat för alla och de här va lixom hennes bästa kompis som hon träffar lika ofta som mej.

Spana också in:

sunk:

som de andra sagt; ta det lugnt, det är inte särskilt attraherande med någon som känns för på/desperat, av det lilla du sagt verkar hon inte direkt störtkär. har du pratat ut med henne? ni kanske missförstår varandra på något vis.


Nej de är det att hon verkar inte kär, utan bara jag typ :O
Men säger man till henne de då blir hon ledsen och säger att hon inte vill förlora mej och massa. Och då känner man Shit hon älskar mej ju :O Men kan hon inte visa de annars oxå genom säga gulliga saker?

Läs min nya Tråd: Hon är dålig på att visa sina känslor