Forumet - Tjejers syn på sina rumpor

Tjejers syn på sina rumpor

4495 0 70
En sak jag alltid har undrat över är varför tjejer är så rädda för att ha stora rumpor. De kan säga "Du har en stor röv" om de vill förolämpa varandra. Vi killar gillar ju stora rumpor så vad är problemet?

Jag kommer att tänka på en grej som hände innan jag skulle gå på bal (tror jag gick i 8:an eller 9:an) med en tjej i min klass. Hon hade på sig en ny klänning och frågade mig om hennes rumpa ser tjock ut i den. Jag svarade "Ja, som fan!". Då kollade hon på mig förskräckt och höll typ på att börja grina, och jag fattade inte alls varför eftersom jag trodde att jag gav henne en komplimang. Hennes rumpa var ju asnajs.

Jag tycker att tjejer borde lyssna på denna låt och ta till sig av det heliga budskapet!

Spana också in:

mediakatt:

Du tror att någon tar det som en komplimang att du säger att någon av deras kroppsdelar är tjocka som fan?


Hon kanske sa "stor", jag minns ej exakt. Var många år sedan. Om jag minns rätt så tolkade jag det som att hon ville ha reda på om hennes rumpa såg stor och fin ut.

mediakatt:

Du är inte så smart, va?


Säkert smartare än dig iaf. [zzz]
framtidstron är död:

Du måste levt totalt isolerad från all media och dylikt också om du verkligen tror att tjejen blir glad över att ha en rumpa som är fet som fan.


Nja, jag läste väl inte direkt kärringskvaller om dagarna. Något jag inte levde isolerad från var porr där många tjejer har stora och runda rövar, just för att killar tänder på dem.
Pluppe:

Något jag inte levde isolerad från var porr där många tjejer har stora och runda rövar


Ja, men de har inte TJOCKA rövar. Feta rövar har jag bara i mediala sammanhang sett i vissa negerhiphopvideos. Där kan man få se gropiga rövar som dallrar i vinden, typ ingen annanstans.

Självklart tror tjejen att du menar en tjock röv om det är det hon frågar efter. En rund och stor Jennifer Lopez-rumpa kallar iaf inte jag för tjock.