Forumet - Tottes oskuld [gay]

Tottes oskuld [gay]

11234 0 26
Mitt första försök till en sexnovell.
Konstruktiv kritik uppskattas [wink]
Styckeindelningen är fuckad pga texten är inklippt från ett word-dokument. Historien är 100% fiktiv och det är också alla personer i den [no-no]

DEL I : Totte

Totte tog ytterligare en spegelbild på sig själv i helkroppsspegeln. Han stod naken, sånär som på sina favoritkalsonger, som han alltid hade på sig när han tog bilder på sin smala lilla kropp. Kallingarna är i boxermodell, med snobbentryck, köpta på HM. Han gillade dem verkligen, även om han hade känt sig lite fånig då han var i butiken och köpte dem.
Men så har han ju alltid varit väldigt blyg och försiktig. Skäms ofta och är därför för det mesta tyst. Detta har dessvärre också lett till att han saknar kompisar och skolan han går i gör inte saken bättre. En mindre skola utanför centrala Uppsala, överfull av fördomsfulla lantisar. Han har alltid velat gå i en skola i stan, för att inte tala om att han vill bo i stan, men hans föräldrar insisterar dumtjurigt på att det är bättre att bo på det lugna landet.
Men med sina 15 år har han bara drygt ett halvår kvar till sommarlovet och därefter gymnasiet, och då skall han minsann se till att komma till stan!
Tottes största förhoppning är att hitta en pojkvän. Han lockas mest till pojkar som påminner lite om honom själv: småväxta och söta.
Totte är sannerligen småväxt. Ca 1 och 68 lång, kring 46 kg och smal som en sticka. Mellanlångt hår som är färgat mörkbrunt, med en touch av mörklila. På skolan kallar dem
honom ofta 'Link'...elller 'bögjävel'.
Han föredrar förstnämnda. Faktum är att han tycker om att kallas för Link. Därav har han valt det nicket även på ett community för hbt-personer, där han varit registrerad i några månader. Hittills har det inte blivit några kap.
Bara meddelanden från snuskiga gubbar med kukbilder. Men han slentrianuppdaterar sidan ändå dagligen. Än har han inte vågat lägga upp någon ansiktsbild,då han är rädd för att bli igenkänd.
Fast i förra veckan bestämde han sig. Han skulle på allvar försöka hitta sig en pojkvän på sidan och därför besökte han en elektronikbutik för att köpa en skaplig kamera och ta några bilder på sig själv. Några sexiga bilder på sin platta, söta mage, blev obligatoriskt. Plus ett par närgångna ansiktsbilder där han försökte få till hundvalpsblick.
På kvällen efter veckans sista skoldag tog han alltså dessa bilder och laddade upp dem på sitt krypin. Jaha, nu var det bara att göra läxorna och se lite på tv,
så skulle väl förhoppningsvis någon vettig skriva så småningom. Han är ju faktiskt riktigt läcker, det är till och med han själv medveten om. Mycket riktigt. Sent på kvällen, då han just skulle gå och lägga sig och därför logga ut, fick han se att inboxen blivit
ordentligt fylld med 8 meddelanden.

'Hej...'
'Läget?'

Så blev de flesta meddelandena. Gemensamt för dessa var att de alla var från äldre män,
som antingen saknade bild helt eller hade en penis som bild. Hmm...mest verkade hans bilder
alltså ha dragit åt sig fler snuskgubbar. Men så fick han syn på ett meddelande från en 20-årig
kille, som såg ut att se bra ut redan på den pyttelilla visningsbilden. Det bådar gott. Totte öppnade
meddelandet...

__________________________

DEL II: Kontakt!

Totte växlade lite meddelanden med killen, som han fick veta heter Jonas. Jonas är ganska lång (188) och har mörkrödfärgat hår åt emo-hållet. Väldigt söt, tyckte Totte.
Totte och Jonas lade strax till varandra på facebook, eftersom gaysidan inte var den bästa för att upprätthålla aktiv kontakt. Det visade sig att de båda hade väldigt snarlika intressen; tv-spel, shopping, japansk kultur mm. Totte fick snart reda på att Jonas bor i egen studentlägenhet och pluggar på universitetet i stan. Totte jublade lite inombords: egen lägenhet betydde att de skulle kunna träffas ostört...
Ett par veckor gick. Totte chattade med Jonas dagligen och de senaste dagarna hade de börjat sms:a till varandra också. Så en dag fick Totte erbjudandet att träffa Jonas irl på ett café ("eller något"). Totte blev varm i hela kroppen när han läste sms:et med erbjudandet. Först tvekade han. Skulle han verkligen våga träffa Jonas? Tänkt om Jonas inte skulle gilla honom, då skulle han bli för-
krossad, för han gillade verkligen Jonas. Men så bestämde han sig för att man måste våga för att vinna och de båda pojkarna kom överens om att träffas på eftermiddagen efter skolan. Totte jublade inombords.
Dagen förflöt långsamt fram tills klockan 15.30, då det bara var en halvtimme kvar till deras träff.
Totte ställde sig prydligt på det stora torget, där de kommit överens om att träffas. Klockan pass-
erade 16.05 och Totte började redan bli orolig för att Jonas inte skulle dyka upp. Men så såg han en lång och smal kille komma spatserande en bit bort. Yes! De två killarna kände genast igen varandra och tog artigt i hand. Totte hade på bilderna på Jonas inte sett att han hade snakebites, men de klär honom, tänkte Totte.
Killarna kallpratade lite blygt med varandra och snart släppte den första blygseln för Jonas, som snart tog kommandot och tog lilla Totte i hand för att gå mot caféet. Totte kände hur det blossade i ansiktet och det kändes som om precis alla människor tittade på dem. Inombords var han dock lyckligare än någonsin - han gick hand i hand med en söt kille!
På cafét hittade de en egen liten undangömd hörna, där de kunde prata ostört. Först fortsatte pratet om alldagliga saker, men Jonas blygsel var som bortblåst, så han ledde snart in ämnet på sex:

- Så Totte, du skrev tidigare att du är oskuld?
- Aaa
- Hehe, testat något sedan dess?
- Nä...
- Skulle du vilja testa?
- ...Tja, kanske med en snygg kille som dig...

Totte blev högröd i ansiktet då han kom underfund med vad han sagt. Jonas skrattade och kallade honom för sötnos. Totte kom snart över det pinsamma då Jonas ledde in konversationen på vad han själv gjort. Jonas visade sig verkligen vara en överkåt liten kille. Han hade haft sex med ett 20-tal killar och den senaste tiden hade han haft två kk:s han träffade regelbundet.
De två killarna Jonas träffade var både betydligt äldre än honom själv - och därigenom självfallet långt mycket äldre än Totte. Martin hette den ena killen. Jonas fiskade upp sin mobil och visade en ganska lågupplöst bild på honom. Jonas mobil var ju inte den bästa - en gammal Nokia med spricka i skärmen och kamera på 2mp. Men Totte kunde ändå tydligt se killens utseende. Killen, Martin, såg ut att vara ganska vältränad och manlig, jämfört med Totte själv och Jonas, som både är mer åt det androgyna hållet.
Kort blont hår i uppfrilla och markerade anletsdrag. Helt klart en typiskt aktiv bög, tänkte Totte. Den andra killen heter Jack. Han såg ut som en svart version av den andra killen. Jonas berättade att Jack kommer från Amerika och är afro-amerikan. Han är här i Uppsala och pluggar fram till årets slut. De har träffats några gånger och Jonas tycker det är väldigt spännande att ha sex med en svart kille.
Sedan tog Jonas fram en ny bild. En bild på Jacks stora svarta kuk i erigerat tillstånd. Totte kunde inte låta bli att flämta lite - den såg så sexig ut! Riktigt stor och fint omskuren - en riktig negerkuk!

Jonas fortsatte och berättade hur grymt sköna samlag han brukade ha med killarna, särskilt med Jack, vars stora kuk töjde ut honom till max. Han älskade känslan av att bli penetrerad och helt uppfylld och sedan känslan av hur han var alldeles "öppen" efteråt - lite likt en konservburk som öppnats nedtill. Det var lite obehagligt med samtidigt sjukt sexigt.
Totte var nu så kåt av samtalet och bilderna, att han kände att han darrade och knappt kunde fokusera blicken längre. Då kom bomben. Jonas frågade försiktigt Totte om han skulle kunna tänkta sig att ha sex med dessa killar.
Totte förmådde inte annat än att sanningsenligt svara ja.
Då berättade Jonas snabbt och ohämmat att de två killarna för första gången skulle träffa honom samtidigt till helgen, för att ha trekant. Jonas berättade att han såg väldigt mycket fram emot det. Men han berättade att han ändå väldigt gärna vill att Totte också kommer, så han får bli av med oskulden ordentligt - med tre killar!
Visst, Jonas ville ju hemskt gärna ha två storkukade, aktiva killar för sig själv. Men just nu skulle han ännu hellre vilja se hur Totte blir av med sin oskuld med båda sina små pojkhål uppfylda och med tre killar som tar hand om honom fullt ut. Totte trodde inte riktigt på vad han hörde och frågade Jonas flera gånger om han var allvarlig - och det var han. I allra högsta grad. Så i slutet av pojkarnas fika kom de överens om att ses hemma hos Jonas den kommande fredagen klockan 18 och göra sig i ordning tillsammans innan killarna skulle dyka upp kring klockan 20.
Därefter kom Jonas och Totte överens om att gå var och en hem till sig och höras av senare på facebook. De ställde undan sina fikabrickor, gick en kortare promenad, hand i hand, och gav varandra en lång kram och en liten kyss, innan de skiljdes åt för denna gång.

_________________

DEL III: Sex!

Det var fredag eftermiddag.
Totte hade stannat hemma från skolan idag.
Det var ändå bara en lektion - bildkunskap och han ville
hellre vara hemma, så han skulle hinna göra sig riktigt fin till kvällen. Han hade tagit en lång dusch och mjukat upp sitt stjärthål med ett finger med lite glidmedel. Därefter hade han skruvat bort duschmunstycket och försökt föra upp slangen i sig. Han hade läst på internet att det skulle vara smart att spola sig i stjärten innan analsex. Men detta var sannerligen inte lika enkelt som det såg ut att vara på internet. Han fick jobba hårt och länge innan slangen sluligen gled in och han vred på en svag stråle med ljummet vatten. Det kändes jättekonstigt, men han såg ändå till att spola ordentligt.
Därefter rakade han hela sin kropp och tog sin vattenskyddade epilator för att få bort det oönskade håret
kring snoppen och mellan skinkorna ordentligt. Han hade kommit in sent i puberteten, så där fanns väl inte så mycket går att ta bort. Hans penis var också liten, vilket han skämdes lite för. Men det skulle inte hindra honom denna dag. Han var supersugen på att äntligen få bli av med oskulden - även om tankarna på gruppsex skrämde honom lite.
Han tog på sig sina nytvättade favoritkalsonger, sina finaste stuprörsjeans och en söt stickad tröja. Därefter fönade han håret torrt och stylade det. Nu var han redo och klockan hade hunnit bli 17.30. Det var dags att ge sig av till Jonas. 18.10 ringde det på Jonas dörr. Han tog sig snabbt igenom den lilla studentlägenheten och öppnade. Där stod han. Gud så söt Totte var. Ännu sötare än han ville minnas. Pojkarna kramades och Totte fick en blöt puss på kinden av Jonas, innan han blev ombedd att komma in i lägenheten.
Totte sparkade av sig sina kängor och hängde upp sin rock innan han stegade in i lägenheten.

- Känn dig som hemma, gullunge!
- Hehe, ja...
- Du kan väl sätta dig i sängen och se på lite tv, så fixar jag några drinkar så länge.
- Gärna det.

Totte satte sig i Jonas bäddade säng och tittade på den lilla tjock-TVn som stor mittemot sängen. Han kunde bry sig mindre om vad det var han såg på - han var så otroligt nervös över vad som skulle hända ikväll. Så kom nu Jonas ut från den lilla kökshörnan med två fulla glas, en plunta brännvin och en flaska cola.

- Här, svep det så smakar det inte så illa.
- Tack...

Totte svepte sin grogg och kände hur hela halsen brann. Han hade aldrig druckit alkohol förut och den starka smaken gjorde honom illamående. Jonas skrattade lite åt hans ansiktsuttryck.

- Det är ingen fara, gullet. När du druckit några sådana här, så kommer du inte känna den vidriga smaken längre.

Jonas fyllde på Tottes glas med ännu en rejäl grogg. Jonas var superkåt på pojken och ville få honom full så snabbt som möjligt, så han skulle få honom. Totte drack upp och glaset fylldes på åtskilliga gånger. Lite mer än en timme senare var båda pojkarna berusade och Totte gjorde inget motstånd när Jonas nu flög på honom och tryckte in sin tunga i hans mun.

- mhmmm....

Totte njöt av att bli upphånglad för första gången i sitt liv. Utan att han märkte det, hade Jonas lyckats knäppa upp sina byxor och förde nu in Tottes lilla hand innanför kalsongerna. Det första Totte kände var ett kladdigt typ.
Jonas hade varit ordentligt kåt länge nu och försatsen hade kladdat ner kalsongerna rejält.
Sedan kände han för första gången en annan killed erigerade penis. Den kändes väldigt varm, kladdig och stor. Berusningen hade blåst bort de flesta hämningar, så utan att tveka drog Totte upp sin hand ur Jonas kalsonger, förde handen till munnen och slickade bort försatsen som fastnat på fingrarna. Det var en underbar smak, tyckte Totte. vätskan var varm, lite trögflytande och smaken var tydligt besk och lite salt. Han gillade det och visste med det att han ville ha minst en sats i munnen denna kväll. Han hade länge fantiserat om hur det var att suga kuk och få kaskader av varm sperma sputad i munnen. Med detta i tankarna, klev Totte upp från sängen och satte sig på knä framför Jonas, som nu drog av sig sina kalsonger och Totte fick äntligen se den stora, kladdiga kuken.
Jonas kuk var ca 18 cm lång, ganska grov och förhuden var nu helt tillbakadragen. En klarglansig droppe med försats rann sakta ned för ollonet och mot skaftet. Totte lutade sig fram mot kuken och Jonas grep genast tag om hans ruffsiga kalufs.

Totte började med att placera sitt ansikte långt ned och stack ut sin tunga. Han närmade sig sakta Jonas kön med munnen och snart kände han för första gången pungens skrovliga hud mot sin tunga. Han drog försiktigt med tungan längs pungen och när han nått pungens slut och penisskaftets början, förda han sin mun ännu längre ned och slickade Jonas rakade och lena mellangård.
Jonas rös av välbehag och trasslade in sina fingrar ännu mer i Tottes hår. Sedan fick han rysa ännu en gång, då Totte nu tog en av hans pungkulor i munnen och sög på den.
Snabbt bytte han till den andra och sedan fortsatte han att slicka pungen och bege sig uppåt mot penisskaftet.
Totte gjorde tungan så bred som det gick och slickade mycket långsamt från roten och upp mot ollonet. Han nådde den lite slappa och slibbiga huden som utgjorde den tillbakadragna förhuden och snart nådde han droppen med försats som stannat upp i förhudens veck. Han sög långsamt upp vätskan och fortsatte sedan sin färd uppåt med tungan.
Han slickade runt ollonets kant och kom sedan upp till toppen. Urinrörets öppning längst upp på ollonet, hade nu spänt ut sig något, då det fortsatte att strömma ut försats samtidigt som det förberedde sig på utlösningen.
Totte doppade sin tunga i din lilla springan och fick återigen känna den beska smaken av sperma. Gud så han längtade efter att få Jonas sats i munnen. Han skulle svälja allt. Utan tveckan.

Nu hade han slickat hela kuken och var redo. Han vek in sina fylliga läppar över tänderna och lät ollonet glida in på tungan, varefter ytterligare ca 6 cm av penisen gled in. Nere ungefär på mitten av snoppen slöt Totte sina läppar runt skaftet och lät den glida ut igen, tills bara ollonet var kvar i munnen. Sedan fick kuken sjunka in långt in i munnen igen.
Jonas stönade högt och förde även sin andra hand till Tottes guppande huvud. Totte sög nu på allvar och hans huvud rörde sig snabbt upp och ned. Då och då lät han kuken glida ut helt, varpå han slickade på ollonet och sög lite även på pungen. Jonas hade aldrig varit med om något så skönt och eftersom han varit kåt så länge nu, så visste han att han snart skulle komma.
Han harklade sig och förvarnade Totte, som just då fått in hela kuken i munnen och kände pungen mot sin underläpp.
Han lät kuken glida ut tills bara ollonet var kvar i munnen och just då kom Jonas. Med ett kvävt stön släppte Jonas ifrån sig första kaskaden. Totte kände hur strålen kom ända ned i gommen, därefter kom nästa kaskad. Denna sprutade ut med mycket lägre tryck än den första och lade sig snabbt tillrätta på tottes tunga. Därefter rann resterande sädesvätska ut och Jonas drog sig ur Tottes mun. Totte kände hur hela munnen blivit kleggig av sperma. Han lät den cirkulera lite i munnen och smakade ordentligt på den. Varm, besk och lite kladdig, precis som försatsen. Dock betydligt mer kletig och trögflytande. Han svalde alltihop i en klunk och log mot Jonas. Jonas var alldeles svettig av den underbara avsugningen, men han log tillbaka mot sin söta lilla pojke.

Så ringde det plötsligt på dörren.

___________________

DEL IV: Gruppsex!

Jonas hade fått på sig byxorna igen och öppnade dörren för Martin och Jack.

- Hej sötnos! Kan du tänka dig, jag och Jack lyckades hitta varandra här utanför, så nu kommer vi samtidigt.
- Hehe, nice. Hej Jack.
- Öhm...vem är det där?
- Totte. Han är min...öhm...pojkvän och han är oskuld och vill vara med, om det är okej med er.
- Jösses ja, jag säger då inte nej till en sådan liten sötnos. Men är han laglig då? Han ser ju inte ut att vara mer än 13 år?
- Haha, jarå. Han är bara liten och söt.
- Oskuld sa du...här luktar ju sagge och pojken är ju alldeles kladdig runt munnen, wtf!
- Öhm...ja, invigde honom lite. Men han har aldrig haft samlag...än.
- Det får vi väl se till att ändra på. Efter ikväll, ska den pojken inte vara oskuldsfull någonstans längre, haha!
- Hehe...

Jack hälsade på skakig svengelska och de båda äldre killarna gick fram till Totte och satte sig på varsin sida om honom i sängen.

- Jaså, så detta är alltså Jonas lilla pojke. Inget dåligt kap, minsann. Hoppas du är med till 100% på detta nu bara.
- Öhm...ja...jo.

Totte var nu jättenervös, trots att berusningen fortfarande fanns kvar. Snart släppte det dock lite, då både Martin och Jack började smeka hans lår. Killarna smekte honom länge innan de öppnade hans gylf och förde in sina händer mot Tottes skrev. Martin kände på Tottes styva lilla snopp utanpå kalsongerna och Jack smekte samtidigt lite kring hans lilla pung.
Snart fick båda killarna in sina händer innanför Tottes söta små kalsonger och han blev för första gången smekt på sitt kön. Han njöt och lutade sig tillbaka. Han var så kåt nu, att han nästan höll på att komma bara för att de nuddade vid hans snopp och pung. Nu var det Martin som lekte lite med pungen och han lät snart handen glida ned längs mellangården och ned till Tottes lilla rosa stjärthål. Han var alldeles len och både Martin och Jack älskade det. Så oskuldsfullt och sött.
Martin tog tillbaka sitt finger och blötte det med sin munn, innan han satte tillbaka det mot Tottes stjärthål och lät det glida in i honom. Totte kved. Det brände lite och stramade, men han lät honom fortsätta. Snart hade Martin fått in fingret till knogen och började pulla honom, samtidigt som Jack långsamt drog i hans förhud.

De avbröt snart, då de visste att Totte inte skulle kunna hålla sig länge. De tog tag i pojken och vände på honom, så han blev liggande på mage. De drog av honom både byxor och kalsonger. De drog upp honom så han blev stående på alla fyra i sängen, med putande rumpa. Martin tog plats bakom honom och kletade ut glidmedel över hans stjärthål och sina egna fingrar. Jack tog plats framför hans ansikte och knäppte upp sina egna byxor. Jonas hade nu hämtat en liten filmkamera som Martin hade haft med sig och började trixa lite med inställningarna. Han tänkte filma hela sexakten, så att Totte och han själv skulle få något fint att titta på framöver, att kåta upp sig med.
Han fick in en bra vinkel och slog igång kameran, just då Totte började slicka på Jacks stora, svarta pung och sög på de stora kulorna. Totte upprepade allt han hade gjort innan med Jonas och snart var han högst upp på den stora, svarta kuken och slickade bort försats från ollonets öppning. Jack stönade och stötte in sin väldiga kuk i den lilla pojkens söta lilla mun.
Jonas fortsatte att filma den vackra avsugningen i knappt en minut innan han förflyttade sig bakåt, för att dokumentera det som Martin just nu gjorde med Tottes lilla pojkrumpa. Han njöt av det han såg. Martin pullade honom för fullt med två glidmedelskladdiga fingrar.Han drog isär sina fingrar inne i Totte och roterade dem, för att stjärthålet skulle bli så uttöjt som möjligt.
Därefter drog han ut fingrarna och började knäppa upp sina byxor. Snart skulle Totte fyllas upp i båda sina hål.

Martin drog lite i sin kuk och snart stod den med full prakt. Stor och glänsande, förhuden var helt tillbaka dragen. Han böjde ned den och placerade det stora ollonet mot Tottes lilla men nu uppmjukade stjärthål, som blivit lite rödrosigt av pullandet. Han lär olloner kladdas ner ytterligare av allt glidmedel kring hålet innan han lade lite tyngd bakom och Totte pep genast till. Han fick ha ollonet med tyngd på pressat mot hålet ett bra tag innan Tottes muskel slutligen gav upp och svalde ollonet. Totte kved ordentligt nu. Det brände och spände rejält i rumpan när Martin nu penetrerade honom.
Men Martin tog ingen notis. Han fortsatte att pressa sig in och resten av snoppen gled långsamt in i den lilla pojken. Efter ca en halvminut var alla 18 centimeter inne i Tottes ändtarm och pungen nådde hans mellangård. Martin lade band på sig och lät Totte känna hur det var att vara uppfylld ett bra tag, innan han lät kuken glida helt ut igen. Slutmuskeln var inte van vid intrång och jobbade hårt för att slutligen "spotta ut" Martins kuk på bara en bit av ollonet var kvar. Muskeln drog dock inte ihop sig på en gång efteråt och Jonas fick det på film, hur Tottes slutmuskel liksom krampade i spasmer, nu när det inte längre fanns en stor kuk där, som den kunde krama om.
Martin väntade ett tag tills Tottes slutmuskel fått en chans att lugna ner sig efter intrånget och dra ihop sig igen, innan han återigen placerade sitt ollon mot öppningen och pressade sig in. Det gick lättare denna gång och Tottes muskulatur fick ännu en gång ge upp kampen om att hålla inkräktaren utanför och Martin gled snabbt in till roten och började nu på en gång att stöta sig in och ut, utan att denna låta kuken lämna Tottes stjärthål helt ifred.
För Totte gjorde det inte ont längre. Visst, det sved lite, men han var helt i extas. Ett stånd i rumpan, som gång på gång stötte mot hans prostata, samtidigt som han hade en stor svart kuk i munnen, som lämnade ifrån sig allt större mängder försats. Ja, också var han enormt kåt och berusad. Han var i himmelriket.
Efter ett par minuter saktade Martin ned tempot på stötandet och lät kuken sakta glida utåt. Slutmuskeln gjorde ingen ansats denna gång att stöta bort snoppen då bara ollonet var kvar. Martin kunde utan motstånd dra ut den själv. Tottes stjärthål var nu så öppet att man kunde skymta den rena tarmen med hjälp av filmkamerans lilla ljusdiod. Likt förra gången så krampade slutmuskeln lite efter den chock som måste ha uppstått av det plötsliga intrång och rytmiska stötande som skett med den stora manslemen.
Jack drog sig ur Tottes mun och de båda männen bytte plats. Jack tog nu plats bakom Totte och satte omedelbart sitt ollon mot det fortfarande helt öppna stjärthålet. Muskeln gjorde inget försök att hålla ute den nya, ännu större kuken och Jack kunde därför nästan helt utan motstånd glida in i pojkens rumpa.
När jack fått in sina dryga 20 cm och satte igång med stötandet, så förde Martin in sin kuk i Tottes mun. Så blev Totte återigen knullad i båda sina hål samtidigt.
Jonas var nu superkåt och redo igen, så han slängde snabbt av sig sina byxor och kalsonger och gick fram till Tottes ansikte. Totte var halt inne i den underbara trekanten och märkte först inget, men då Jonas började gnida sin kladdiga kuk mot hans ansikte, blev han medveten om att han hade två stora snoppar att ta hand om.
Totte släppte Martins kuk med sin mun och övergick till Jonas lite mindre och mer pojkaktiga kuk. Han sög snabbt in den till roten och gav den en fullvärdig behandling.
Martin lämnade Tottes ansikte och gick bak till Tottes rumpa och Jack. Han såg hur Jack långsamt och kraftfullt knullade lilla Totte. Han lät kuken glida ut nästan helt och stötte sedan in den till roten igen. Martin kletade in sina två fingrar på vänsterhanden i glidmedel och förde handen till Tottes rumpa.

Totte slutade plötsligt upp med avsugningen och sneglade bakåt. Han kände hur Jack hade stannat upp med sin kuk helt inne i honom, samtidigt som ett par fingrar placerade sig mot det redan fyllda hålet och började pressa på. Han trodde inte riktigt det var sant. Hans muskel var ju redan så spänt runt den stora svarta kuken. Det skulle inte gå att få in ett finger också.
Det var mycket riktigt svårt. Men Martin var målmedveten och snart lyckades han vicka in ett finger intill Jacks kuk. Totte kände hur det gjorde lite ont, men så plötsligt fick Martin in ytterligare ett finger. Totte protesterade inte, utan stor del stilla på alla fyra och bara tittade. Martin rörde runt på fingrarna för att töja ut det redan helt utspända stjärthålet ytterligare. Snart kunde han pulla Totte och efter ett tag drog han ur fingrarna och Jack förstod vad Martin ville, så han bytte plats. Han la sig ned på sängen och lyckades krångla in sig under Totte och tvingade ner Tottes rumpa över sin kuk. Ännu en gång svalde Tottes slutmuskel den stora svarta kuken och totte ändrade ställning, så han satt på Jack och började rida honom.
Snart fick han dock stanna upp. Martin satte sig gränsle över Jacks ben och placerade sin kuk mot Tottes redan helt uppfyllda hål. Han började pressa på precis ovanför Jacks kuk. Totte gnydde och bad dem sluta. Det gjorde ont. Martin var envis, men stöttes ut gång på gång av Tottes muskel. Han kletade på med mer glidmedel och gjorde ett sista försök. Denna gång gick det. Muskeln gav upp sin sista kamp och Martins ollon gled in intill Jacks kuk. Snart följde resten av kuken med och Totte hade nu två stora manskukar i sin lilla rumpa.
Jonas, som återgått till att filma, trodde knappt det var sant. Han hade själv aldrig prövat på detta och han kunde väl aldrig ha trott att denna lilla späda 15-åring, som gnytt som en liten hundvalp av bara ett finger i rumpan, nu hade två stora kukar i sig. De knullade honom långsamt och hade lite problem med rytmen. Totte satt bara och gungade med, helt i extas och med slutna ögon. Jonas gick fram och stoppade in sin snopp i Tottes mun igen.

Det något osynkade samlaget varade inte så värst länge
Det var alldeles för trångt och skönt för Martin och Jack.
de båda drog sig ur och då gjorde även Jonas det. Tottes hål var nu så öppet och uttöjt, att man utan något motstånd skulle kunna föra in minst 3 fingrar i det. De puttade ner Totte så han blev liggandes på rygg. Sedan placerade de sig alla sunt hans ansikte och runkade. Totte runkade själv också samtidigt som han fört upp ett eget finger i stjärten och smekte sin prostata.
Jonas kom först. Två kaskader gråaktig, grumlig sperma droppade ner på Tottes ansikte. Totte han knappt registrera det innan han fick en stor sats i munnen av Jack. Jack stånkade rejält då han lämnade ifrån sig fyra kraftiga sprut rakt in i Tottes öppna mun. Sedan torkade han av sitt kladdiga ollon mot Tottes läppar. Så slutligen kom även Martin. Han lade första sprutet över Tottes läppar och lät sedan resten komma över hela ansikte och i håret. Totte kom själv också nu. Ett sprut och resten droppade ut på hans egen mage. Han suckade och kände lite på sitt ömma stjärthål. Det hade kommit lite blod av ett kärl som spräcktes då de båda tog plats i honom. Men i övrigt verkade han okej.

- Du, Totte. Det är nog bäst att du duschar och sover över här. Jag tror inte du ens kan gå ordentligt hem efter det här, haha.

Totte låg kvar i sängen, helt svettig och slutkörd, medan de andra gick och duschade. De duschade länge och han hörde hur de stönade där inne. Just nu hade han dock inte lust med mer sex. Detta fick räcka för denna kväll.

[love]THE END[love]

[cheers]

snygg2.jpg

Spana också in:

Jag kan inte fatta att jag läste allt det här...

DenSisteSvensken:

Totte


Stackars Totte som fick gå med det namnet.

DenSisteSvensken:

Därav har han valt det nicket även på ett community för hbt-personer, där han varit registrerad i några månader. Hittills har det inte blivit några kap. Bara meddelanden från snuskiga gubbar med kukbilder.


Sounds like QX alright...

DenSisteSvensken:

krypin


Lunarstormvarning.

DenSisteSvensken:

snakebites


Har försökt googla, men jag har ingen aning om vad snakebites är.

DenSisteSvensken:

- Så Totte, du skrev tidigare att du är oskuld?
- Aaa
- Hehe, testat något sedan dess?
- Nä...
- Skulle du vilja testa?
- ...Tja, kanske med en snygg kille som dig.


Väldigt framfusigt av Jonas.

DenSisteSvensken:

Därefter rakade han hela sin kropp och tog sin vattenskyddade epilator för att få bort det oönskade håret.


WTF? Stackars Totte som tror han behöver göra sånt här...

DenSisteSvensken:

även om tankarna på gruppsex skrämde honom lite


Öh, ja. Med all rätt!

DenSisteSvensken:

Så kom nu Jonas ut från den lilla kökshörnan med två fulla glas, en plunta brännvin och en flaska cola.


Illa, illa, illa.

DenSisteSvensken:

Jonas var superkåt på pojken och ville få honom full så snabbt som möjligt, så han skulle få honom.


Så Jonas skulle inte få ha sex med Totte utan att Totte var full? Känns inte så okej....[chocked]

DenSisteSvensken:

Han tänkte filma hela sexakten, så att Totte och han själv skulle få något fint att titta på framöver, att kåta upp sig med.


Barnporr!!

DenSisteSvensken:

Totte gnydde och bad dem sluta. Det gjorde ont. Martin var envis, men stöttes ut gång på gång av Tottes muskel


Våldtäkt? [crazy]

DenSisteSvensken:


Totte hade nu två stora manskukar i sin lilla rumpa.


Stackars Totte [cry]

Fy fan asså. Att ett barn blir uttnyttjat av vuxna på detta vis! [mad]
DenSisteSvensken:

touch av mörklila


sweet.

DenSisteSvensken:

han ju alltid varit väldigt blyg och försiktig. Skäms ofta


DenSisteSvensken:

Hittills har det inte blivit några kap.


[confused]

DenSisteSvensken:

Några sexiga bilder på sin platta, söta mage, blev obligatoriskt. Plus ett par närgångna ansiktsbilder där han försökte få till hundvalpsblick.


nice city 105,6 [bigsmile]

DenSisteSvensken:

Jonas berättade att Jack kommer från Amerika och är afro-amerikan


[rolleyes]

styckeindelning, mindre ivriga underskrifter och utan understrykningar språkmässigt.

Gillar annars perspektivet av en japanskälskade emokille med lila hår.