Forumet - Trekant med min flickvän

Trekant med min flickvän

2765 0 2
Just nu har jag och min flickvän funderat på att hetta till lite i sexlivet och då bestämde vi oss för att testa trekant. Hur kan vi få tag på en till tjej? Finns det något ni testat eller liknande? Vi funderade på att ta kontakt med någon genom tinder och andra dejtingappar men vet ingen vad vi ska skriva osv. Hur kan vi göra?

tack för svar:)
Några frågor  innan jag rekommenderar något. Vem av er tog initiativ till att vilja ha trekant? Är ni 100% säkra på att inte känslorna blir för intensiva el att svartsjuka uppstår? 

Jag och en tjej idag ett Ex skulle testa att ha trekant då hon var bisexuell. Men efter mycket prat kring det märkte jag att hon ville behaga mig på bekostnad av sina egna känslor vilket gör mig inte är något att föredra...  Så jag sa till mitt ex att om vi har trekant så skulle jag inte röra vid den andre tjejen å inte heller ha sex med henne. Men om min tjej gav tillåtelse till att jag rörde vid den andre så ok. Men annars ej. Jah nöjde mig även med att enbart se på när de två hade sex för att jag älska ju henne å jag hade noll lust el minsta lilla behov av att ligga med nån annan utan det hade mest varit för skoj å lekfullhetens skull å såklart för att ha den erfarenheten. Jag har idag ej haft trekant med två tjejer men med två killar å en tjej har jag haft några ggr. Vilket är helt ok då jah är hel safe i min roll som hetero och jag har inga som helst problem med att visa min nakenhet för andra. För om en kille skulle kommentera min kuk vid ett sådant tillfälle är det just för att han själv känner sig liten å osäker som den lilla bitch han e... Eftersom jag är helt å hållet säker på att min kuk inte är liten men samtidigt så är det inte någon häst kuk heller.. 

Hoppas ni får en skön trekant å tänk på varandra å tänk på att du ska visa din tjej att det är hon som är nr 1 i sängen, ägna mest tid åt henne å att he henne komplimanger osv :)