Forumet - umares familjer

umares familjer

3679 4 96

Beskriv era familjer typ hur ni vill.

Jag har t.ex. en pappa, mamma, storasyster, storebror och lillebror. Farsan är tysk, typ 65 och en idiot jag inte vill ha nån kontakt med. Morsan är typ 55 och snäll, cool och en bra morsa, min storasyster är född 82 och ska gifta sig till sommaren, hon är lite konstig, min storebror är född 86 och är väldigt smart och min lillebror är född 96 och är en fjortis.

Nu vet ni lite om min familj och nu får ni beskriva era. vill ni veta mer om min är det bara att fråga :)

Senast ändrad 24 Sep 2013, 09:41 av André Vifot Haas

Har en pappa från gotland, en mamma från småland/stockholm och en äldre syster och bror. De är mellan 59 och 22 år gamla. Tycker väldigt mycket om allihopa och skulle inte kunna välja en över en annan, men jag har olika relationer till var och en. Min bror har typ alltid varit min idol, han är skitball.

Spana också in:

Har en far som är 52 år och jävligt bra, resolut, klok jävel men inget machotramsande. En mor som är 50 år och bra, mammig men vet när det går något slags gräns för det.  Min bror har fyllt folköl och har dom typ senaste två åren utvecklats till något slags människa man kan stå ut med utöver vad FN kräver av en.

Fader, hård men rättvis jävel, gillar att skämta om allt och alla, klok och jävligt bra. Moder som är rätt mammig, i brist på bättre ord, snäll jävel. Båda i fyrtioårsåldern. Syster, som kan vara jobbig ibland, som ville ha pengar i tid och otid tills att hon skaffade sig ett jobb, älskar na över allt annat men ja, började bli lite knapert på kontot. 

Det var det.

Far min är 62, mor lilla är 57. Träffar båda lagom mycket (någon gång i månaden). Har en syster som är 13 år äldre med 3 egna barn som jag i princip bara "umgås" med på födelsedagar och när hon behöver hjälp med något tekniskt. Utöver det två bröder som är 19 respektive 21. Umgås en del med den senare. 

Pappa e 41 snäll , generös och har så dålig humor att den är rolig. Mamma 40 snäll, överbeskyddand och ibland orättvis och egoistisk, Storebror 18 schysst, datanörd, nolifer, gymmare. Storasyster 16 egoistisk, bortskämd, dåligpappahumor. Jag 14 år och den coolaste i familjen!

Syskon, en förälder och en farförälder. Och en katt! Förstås.
Har tidvis en ganska knagglig syskonrelation vilket jag är väldigt ledsen över, relativt bra relation till förälder och farförälder. De är bra allihop och är mina finisar. Kan oftast luta mig mot de två senare och skulle nog inte varit här idag om det inte vore för min farmor och farfar.

bor med min lillasyrra,13, o styvpappa (systers pappa) då mamma veckopendlar fr växjö o bara är hemma på helgerna o lillebrorsan, 21 bott på hvbhem i falkenberg sen han var 14. är hemma på helgerna ibland men blivit allt mer sällan ju äldre han blivit. pappa bor 3min bort men träffar honom ändå max 1gång i veckan o oftast bara typ varannan. 

men m superbra relation till alla.