Forumet - USA massmördar civila och barn... och ingen bryr sig

USA massmördar civila och barn... och ingen bryr sig

1817 0 43
Bara i Pakistan har 900 civila dödats i USA:s drönarattacker, varav uppemot 200 barn. Varför är det tyst i media om det här? Varför ställs ingen inför rätta för detta brott?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5679391

Jag ogillar starkt detta hyckleri. Om en muslim fiser så skapar det rubriker medan USA får göra som de vill. Tortera, döda civila, döda barn, fängsla folk utan rättegång, osv.

Det är detta som radikaliserar diverse muslimer och skapar nya terrorister, inte nån vers i Koranen som kan tydas på en miljon olika sätt (samma i Bibeln förresten).

Spana också in:

Det är förresten inte tyst i media. Varför antar somliga UMare att bara för att de personligen ännu inte har läst eller hört talas om ett ämne i svensk media så betyder det att ingen har brytt sig om att rapportera om det? Jag kan spontant sådär dra mig till minnes att jag sett två väldigt intressanta och gripande dokumentärer på SVT som handlar om dessa drönarattacker...

De oskyldiga som råkar dö benämns för övrigt som bug splats. Det är lätt att dehumanisera människor när de på sin höjd endast representeras av några få pixlar på en datorskärm.

http://notabugsplat.com/

ekivok ekvilibrist: De oskyldiga som råkar dö benämns för övrigt som bug splats. Det är lätt att dehumanisera människor när de på sin höjd endast representeras av några få pixlar på en datorskärm.
Usch vad hemskt, visste ej detta. Blir så ledsen på världen. Hur kan man vara så distanserad att man inte inser att det är individer man dödar? MÄNNISKOR. Barn. Ugh.
Fuck USA de tror att de är mäktigast, störst och vackrast i hela världen, ändå består landet av så otroligt många efterblivna skithögar och deras otroligt äckliga ytliga dubbelmoral är inte av denna värld, har du inte pengar, hus eller ett fett jobb är du helt betydelselös i många amerikaners ögon. För att inte tala om alla krig de rättfärdigar med olika lögner om ditt och datt. De startar endast krig för att de kan tjäna något på det, roffa åt sig  länders resurser och tillgångar bland annat. Sen att de ska uttala sig om hur resten av världen ska leva och se ut enligt deras egna åsikter är vidrigt. Kan inte förstå hur människor kan se upp till ett land som beter sig så. Förinta Staterna borde det heta. Arg