Forumet - Vad är det jag lider utav? :(

Vad är det jag lider utav? :(

882 1 13

Hej!

Den 18/10 var jag ute på krogen och drack riktigt jäkla mycket. Nu är det så att jag har känt ett konstant illamående sedan dess. Spydde några gånger dagen efter, men har inte spytt sedan dess värt att tillägga är att spyorna var svartbruna och delvis "geggiga/slemmiga".
Dock har jag nu jävligt svårt att äta eller ens dricka vatten.. eller tja, all vätska man kan dricka i princip. Jag har en illamående känsla i magen, den känns uppsvälld och jag har alltid "bubblor" som sitter fast i hals-slutet, som rapar som aldrig riktigt kommer upp. Tillägga är att jag på tre dagar endast har ätit fyra mackor och två hamburgare. Försökte pilla i mig lite potatis och kålpudding idag, men efter två-tre gafflar så pallade jag inte mer. Jag känner en ständig hunger, men som sagt, efter en gaffel eller två med mat så mår jag illa och känner mig supermätt i någon timme.

På det har jag även svårt för att sova. Det tar lång tid att somna och när jag vaknar är fortfarande samma illamående kvar. Vad kan det vara? Google ger mig så många olika svar att jag inte riktigt vet vad jag ska tro heller. Jag är ganska orolig och vet inte riktigt vad jag ska göra.

Spana också in:


reben:

vatten alltså, vätskeersättning oxo.

drick långsamt. ät soppa o lätta saker

Försöker dricka vatten. Mår jätteilla när jag gör det, men gör det ändå för att jag vet att jag måste. Sedan har jag försökt med att dricka långsamt, små klunkar liksom. Soppa och yoghurt har jag försökt med, men får samma illamåendekänsla utav dem också.