Forumet - Vad är det som kliar?!

Vad är det som kliar?!

1065 0 13
blir galen! Sedan 2 månader tillbaka kliar det överallt på min kropp. Och när jag ger efter för kliet (och kliar, alltså), uppstår små röda upphöjningar, som knottbett ungefär - och sen kliar det ännu mer!

Mest kliar det runt magen och ryggen, men även på armar och ben.

jag har behandlat mej mot skabb och sover inte inte min säng längre, tvättat mina kläder två gånger, men det fortsätter klia...

Finns det några sjukdomar som börjar såhär, funderar på om jag kan ha någon könsjukdom har symtom på klamydia, men vet inte om de har med kliandet och göra..- är det nåt särskilt jag ska kolla upp, eller några andra symtom jag bör vara uppmärksam på?

Har även haft feber, värk i kroppen, ont när jag kissat osv men dessa symtom försvinner lika fort som dom kommer. vet inte om de har med kliandet och göra, men är det nån som känner igen sej och vet vad det är för nåt? och vet vad jag ska göra åt det ?
Tacksam för respons!

Spana också in:

Caisa_15:

kolla om det är nåt du äter ? kan vara det, känner en som inte kan dricka apelsinjuice t.ex utan att få utslag, och det tog tid innan hon fattade vad det var. ett tips, prova medväldigt ensidig mat ett tag och drick bara vatten!


kan prova...
men tror inte det för det är nåt som smittar...
mina kompisar har det och min pojkvän, vet inte vart det kommer ifrån men det är samma prickar o kliande alla har.