Forumet - Vad är koden till rikedom?

Vad är koden till rikedom?

2222 0 11
Jag har gått i 6 skolor, sökt arbete i 5 år, praktiserat på 8 platser, försökt med kriminalitet och religion men inget har funkat. Jag har miljontals krossade drömmar som håller på att försvinna med tanke på att jag är fattig, det är sjukt att pengar styr allt. Jag lever i en livsloop där varje dag är likadan, min familj & mina vänner har det likadant och ingen mår bra men alla låtsas som att det är bra. Det beror inte på att jag röker weed några gånger per år. Gillar weed och jag tycker att det är underbart, har ju sett att det finns kulturer där det är fullt acceptabelt men jag har aldrig haft möjligheten att resa någonstans då jag är fattig. Jag känner mig lurad av samhället, det mesta som folk har lärt mig är fel, dem har tryckt ner mig och mina inre visioner och levt på min rädsla för att få som dem vill. Jag vet inte vad jag ska tro på längre när jag har följt alla regler & inget har lett till någon framgång över huvud taget. Jag ville bara leva och ha kul men jag har inte fått någonting för mitt slit förutom straff. Hur länge ska jag behöva slita för ingenting. Hela min ungdom är bortkastad. Känner mig som en utomjording omringad av neandertalare. Klicka på min hemsida för att veta mer om hur du kan göra en donation till min rekreation. http://donationer.tk/

Spana också in:

Du är inte den enda som känner så kan jag säga. Har inte haft så mycket pengar själv, snarare tvärtom. Men jag har lärt mig att ha ett stort kapital gör en inte lycligare, det kanske ger en viss form av ekonomisk trygghet och lite större möjligheter men inte mycket mer. Skulle jag kunna skulle jag leva helt utan tillgångar men det är nästan omöjligt i dagens läge. Samhällets värderingar och dess syn på saker är helt förvridna enligt mig så där finns ingen trygghet lr insikt att hämta. De vill sätta folk i olika fack och vill att alla ska följa deras mallar om rätt och fel, hur man ska leva osv. Lita på dig själv och dina egna erfarenheter istället för samhället går inte att lita på.
Det enda jag lever på är mina föräldrar och barnbidraget dem där 1050kronorna man får varje månad, nä juste det heter studiebidrag haha. Barnbidrag har jag aldrig haft.
Jag är rätt sparsam med mina pengar... väldigt sparsam. Jag blir nästan ledsen att jag inte spenderar mer pengar!
Dock så vill jag spara för att kunna flytta hemifrån tidigare så jag handlar aktier som jag tycker är intressanta som kan gå upp i värde och ge en trevlig avkastning.

Tips 1 du får av mig: Sluta rök weed, om du är under 28år (under mognadsålder) så kommer du inte mogna som du ska plus att det kostar pengar som du kan använda till annat, dina ekonomiska problem löser sig inte precis.
Tips 2: Sök jobb, skaffa vilket jobb som helst, du får ju en inkomst och det är ju huvudsaken.
Tips 3: Spara pengar, lägg dem inte på onödigt shit, bara det nödvändigaste och unna dig bara något ibland. Köpa inte dyra stereos, nöj dig med en billigare (t.ex.) och köp ingen ny.
Tips 4: köp saker av bra kvalitet t.ex. köp inte Ikea bara om du inte har råd med något annat. Köp t.ex. en bra stekpanna och inte en billig då den dyrare håller mycket bättre och du slipper en massa nackdelar med som du får med den billiga.
Tips 5: var försiktig med det du har, du kanske inte har råd att köpa nytt.

Jag hoppas att du tar till dig detta och att du får ett framgångsrikt liv! Glad