Forumet - Vad gör du mer än att vara här på forumet?

Vad gör du mer än att vara här på forumet?

1628 1 33

Spana också in:

är otrogen med andra forum. Eller snarare tvärt om. Det här är ju bara min älskare när min fru inte levererar. Läser bloggar. Internetfönstershoppar. Och internetshoppar saker jag inte borde shoppa. Brukade ej sitta vid datorn mycket, men nu sitter jag och dreglar framför skärmen allt för ofta. Mycket filmtittande blir det också. Och numera också podcastlyssnande.

Brukar ha photoshop och någon form av serie/film/dokumentär igång i bakgrunden vilka jag återgår till när internet tar upp mindre av min uppmärksamhet.
Parallellt med um brukar jag sitta och diskutera saker på fb, hänga i tinychat eller nånstans på irc, kolla upp recept på grejer eller leta inspiration i form av text och bild i olika art communities/bildbloggar, och för mig intressanta artiklar/blogginlägg om allt möjligt. 
Beroende på vilka dagar i veckan det är brukar jag även läsa de senaste avsnitten av de webcomics jag följer. 

Har faktiskt försökt att vara inne på um med mobilen några gånger när jag åkt buss/tåg men det är för komplicerat och jag blir mer frustrerad... Men när jag sitter framför datan då surfar jag/ kollar på videos på youtube/ smsar med kompisar/ spelar och äter, intressant va? :3