Forumet - Vad lyssnar ni på för Podcasts?

Vad lyssnar ni på för Podcasts?

11708 0 114

Spana också in:


Gruvan: Karlavagnen om man är ute och kör Fylletaxi eller liknande på nätterna. Kan vara jävligt bra ibland!
Kanske blandar ihop med "Vaken i P3", någon av dessa program iaf!
Samma grej typ, karlavagnen är lite innan vaken men det är också det lite nattsuddprogram med skön stämning och goa rättshaverister, tanter och snöplogsförare från Arvika som ringer in.

dazed: Samma grej typ, karlavagnen är lite innan vaken men det är också det lite nattsuddprogram med skön stämning och goa rättshaverister, tanter och snöplogsförare från Arvika som ringer in.

Hjärta
Aa man får sig riktiga skratt ibland! Cool Vore guld att jobba Natt, så man kan lyssna på det samtidigt som man arbetar!

Gruvan:

Hjärta
Aa man får sig riktiga skratt ibland! Cool Vore guld att jobba Natt, så man kan lyssna på det samtidigt som man arbetar!

Görmysiga program, hade några dagar förra sommaren när jag åkt ut ensam till sommarstugan för att fiska, läsa och vara ifred och då brukade jag dricka vad vi kan kalla för "lokalproducerat brännvin" och lyssna på Karlavagnen när det blev för mörkt för att fiska, jävligt trevligt faktiskt att sitta där och lyssna på det med brusig skogsmottagning.

dazed: Görmysiga program, hade några dagar förra sommaren när jag åkt ut ensam till sommarstugan för att fiska, läsa och vara ifred och då brukade jag dricka vad vi kan kalla för "lokalproducerat brännvin" och lyssna på Karlavagnen när det blev för mörkt för att fiska, jävligt trevligt faktiskt att sitta där och lyssna på det med brusig skogsmottagning.

Ja, det tvivlar jag inte en sekund på! Cool
Fan nu blev man ju sugen på att höra't.. Brukar som sagt lyssna mest i bilen när jag vart ute och kört/kör på nätterna. Tom väg, mörkt ute och dessa kanaler fungerar också fint!