Forumet - Vad ska jag göra? (sjukdom)

Vad ska jag göra? (sjukdom)

720 0 35

Har ett stort problem. Jag måste käka en medicin enligt doktorn för att bli frisk. Grejen är att, när jag käkar den så kommer jag få våldsamma smärtor i bröstet. Det fick jag förra gången och nu ska jag få samma medicin fast ännu starkare. Är fullkomligt livrädd för detta. Vet inte vad jag ska göra. Helt sjukt att jag ska behöva lida ännu mer bara för att bli frisk. Och jag fick inget sjukintyg heller så nu har jag inga pengar. 

Hade ni skitit i at ta medicinen och istället levt med sjukdomen? (jag har ont i kroppen lite då och då, mest  bröstet, kan bara äta kokt mat, magsår).

Brukar skoja när jag skriver här, men detta är 100 % seriöst. :( :( :( :( :(

Spana också in:


stoppljus:
Då tycker jag att du ska ta medicinen. Har du nämnt besväret för doktorn?
Orka tortera sig själv i 2+ veckor.  Tänk om det inte hjälper då eller är fel medicin? Har fortfarande inte fått maskin undersökningar, alltid ska dom peta på mig och sätta en massa diagnoser.  Ja det har jag, han säger att det är en "naturlig" reaktion.

nykterist: om du berättade om din tidigare erfarenhet av medicinen för läkaren som gav dig receptet, och denne ändå bad dig ta dem, kanske det är värt ett försök ändå. 
självklart. grejen är att, det gör så otroligt ont. jag är ingen fitta eller nåt, har haft mycket skit i mitt liv. men denna smärta är fan från helvetet.

den_fete:
självklart. grejen är att, det gör så otroligt ont. jag är ingen fitta eller nåt, har haft mycket skit i mitt liv. men denna smärta är fan från helvetet. en sak jag inte fattar med doktorn är varför dom alltid petas och sätter diagnoser? varför kan jag inte få en gastroskopi?
det har väl med tid och pengar att göra som allt annat

FruLiten:
Jag tycker du ska återvända till din doktor och berätta att du inte mår bra av din medicin, borde finnas annat sätt eller annat medicin!
du tror inte jag redan har sagt det? han bad t.o.m om ursäkt. verkar tyvvär som om detta är den ända vägen eller att jag lever med magsåret. eller kan man kanske gå till en annan klinik?