Forumet - Vad tycker folk om Ex on the beach osv?

Vad tycker folk om Ex on the beach osv?

1885 0 9
Vad har ni för åsikter kring dessa program gällande dess helhet, vad vill de få ut av detta? 
Korfattat så väljer de ju speciella personligheter som vill bli kända på olika sätt, inga normala människor går ju med i dessa program, och dessa personer ska föreställa förebilder som framstår med som blåsta gör drama och håller på med allt och alla, vad är det för förebilder för dagens yngre generation?

Vad ser folk i detta som underhållande när det enbart bevisar hur dum man är som människa som är kapabel till att förlöjliga sig själv i tv hur som helst, för att bli känd? De är ju ändå vuxna personer och det är pinsamt när man är i samma ålder...

Jag tror att förklaringen är ganska enkel. Gratis resa till Bahamas (eller Mauritius) i Västindien (paradisöar) samt uppehälle dvs gratis mat och alkohol i det oändliga i ett antal månader. Skulle du boka en sådan resa via ett resebolag så skulle det kosta minst ett par hundra tusen kronor, troligen uppåt kvartsmiljonen eller däröver med tanke på kvaliteten på boendet. Lägg därtill att deltagarna får kanske 1.000 kronor per dygn i "lön" för sitt deltagande (Paradise Hotel) men troligen betydligt högre i EOTB. Samt chansen att vinna 250.000 kronor (Paradise Hotel).

Självklart väljer programledningen deltagare som kan orsaka så mycket dramatik som möjligt i serien och som är villiga att exponera så mycket sex och vulgaritet som möjligt. Detta säljer och lockar tittare!

Har aldrig sett något av programmen eftersom jag inte har kanalerna men har läst om dom. Rodnar

Spana också in:


Tickstart: Aldrig sett men i Sverige är reality shows en legitim karriär. Se bara på vår princessa.
Men på hennes tid var det ju inte lika brutalt, då var de liksom milt jämfört med nu, nu låter det mer som fjortisbeteende eftersom de beter sig som 10 när de är typ 25. de är ju helt klart dagisnivå, sedan visar de inga positiva bilder av sig själv, då de yngre ser upp till dessa personer...sen går 10 åringar och ser likadana ut som dem,hmm nej fy fan, de vill man ju inte se, låt de va barn sålänge de kan, de ska inte behöva växa upp och tro det är normalt att va blåst liggbar och se ut som jag vet inte vad...