Forumet - Vad tycker ni om lösa hundar?

Vad tycker ni om lösa hundar?

3706 0 137
Jo, det är såhär. Jag var ute & gick en promenad med min hund, i villaområden. Och då kommer en lös schäfer bakifrån och attackerar min hund. Dem rullar runt på marken, jag försöker självklart få bort hunden från min (han är dessutom rätt så liten.) Tillslut kommer några personer som då hör detta, för min hund skrek jättehögt. Och efter det, så kommer matten till hunden och platsar honom ca 10 meter bort från oss. Hunden hade varit lös på tomten och "har aldrig gjort detta förut" men det stämde ju inte, för jag fick höra olika saker från grannarna som sagt att den attackerat deras hundar med. Vi fick åka in till djursjukhuset, för min hund fick ett stort sår vid penis. Han skrek så fort man tog i honom, så veterinärerna misstänkte att hans inälvor kanske hade spruckit eller något..så han fick sova där över natten. Som tur va var det inget allvarligt, så vi åkte hem & anmälde då ägaren till schäfern, som dessutom fick betala veterinärsbesöket. Men nu igen, så var min mor ute med honom, & då kommer ännu en lös hund bakifrån, hon lyfter upp Boy, efter det som hände med schäfern, och lät sig bli påpucklad av den där hunden bakifrån. Hon bara gick, ägaren sprang efter, det var tydligen en man. Han sa inte ens ursäkta eller något.

Tycker ni att detta är okej? Att vi hundägare ska vara rädda för lösa hundar?

Spana också in:

Fantah:

Tycker ni att detta är okej? Att vi hundägare ska vara rädda för lösa hundar?


Nah. Om man ska ha hundar lösa så ska de vara löjligt väldresserade. Alla tycker inte om hundar och ingen tycker om hundar som attackerar andra hundar/djur/människor.

Samt, hundägare som tycker att det okej att ha sina hundar lösa eftersom de inte försöker skada främmande människor utan bara springa fram till dessa, hoppa upp på och kräva uppmärksamhet borde fan skjutas.