Forumet - Välj töntarna för fan!

Välj töntarna för fan!

6278 0 432
Den här tråden hamnar under mobbning och misshandel för att jag säger det.

Tjejer, det här är ett meddelande till er, och innan någon frågar, ja jag är själv en tönt/nörd.. Låt oss börja.

Jag förstår inte varför ni tjejer hellre har sex med killar som super, slåss, knarkar, åker motorcykel och röker, om ni bryr er minsta lilla om framtiden så måste ni ha mer sex med nördar/töntar.

Seriöst tänk på saken, vilka gener är bäst, dom nyfikna, snälla, intressanta generna eller dom supande, rökande, slagsmåliga generna.

Tjejer är dom som styr evolutionen och om ni fortsätter att låta coola killar pippa med er så kommer fan tönt genen dö ut och alla kommer knarka och ingen kommer plugga upp sig till att kunna tillverka knark..

För männsklighetens skull, välj nördar över coolingar.

Ge mig lite feedback, vrf mobbar ni oss när vi e männsklighetens ända hopp?

Spana också in:

JoElite:

Jag förstår inte varför ni tjejer hellre har sex med killar som super, slåss, knarkar, åker motorcykel och röker, om ni bryr er minsta lilla om framtiden så måste ni ha mer sex med nördar/töntar.


Nördar får inte ligga. Nördar suger därför i sängen. Bad boys får ligga. De får därmed träning i sängen. Alltså ligger jag med bad boys.

eller njä iofs är min darling rätt nördig ibland med... men aldrig töntig. Och jävlar, han har lovely muskler och cigarettsprucken röst <3
flickansvekmigikväll:

handlar om att sliddjuret måste känna sig skyddad och ha någon som kan skaffa mat åt den. nördar må vara smarta, men kvinnor behöver inte smarta män.


Smarta har rätt mycket bättre chans att fixa mat än starka i dagens samhälle, såvida du inte bor i typ zimbabwe.
Myksa:

Ja men så tänker inte din reptilhjärna och dina äggstockar...


flickansvekmigikväll:

ah säg det till en reptilhjärna.


Jag går igång på intellektuella män. Sen vill jag ju ha nån med bra fysik också, men en kille som kan diskutera konsekvensetik är helt klart ett plus.

Nu har jag sådan tur att jag min karl har sexpack och undervisar i filosofi, så det är ett non-issue.
JoElite:

Jag förstår inte varför ni tjejer hellre har sex med killar som super, slåss, knarkar, åker motorcykel och röker.


Så nördar gör inget av det? Det är inte de där sakerna som gör en kille cool och attraktiv, tjejer vill inte ha mörka mysteriska pojkar, de vill ha clowner med hoppborgar.